Чи дійсно гімалайська сіль корисніша за звичайну

Гімалайська сіль з меншою ймовірністю містить токсини або небезпечні домішки.
Чи дійсно гімалайська сіль корисніша за звичайну
Гімалайська сіль — це особливий різновид кам'яної солі, яка була знайдена в гімалайському регіоні. Вона володіє унікальним відтінком завдяки своєму мінеральному складу. Але наскільки вона корисніша за звичайну?
Що таке гімалайська рожева сіль?
Гімалайська рожева сіль — кам'яна сіль рожевого кольору, яка зазвичай видобувається в регіоні Пенджаб в Пакистані.
"Ця сіль має унікальний колір, тому що не є чистим хлоридом натрію (NaCl). Замість цього гімалайська сіль складається з 94-98% хлориду натрію, поряд з десятками інших мінеральних домішок в невеликих кількостях — кальцію, калію, магнію і багатьох інших. Ці домішки є причиною м'якого рожевого відтінку, а не чистого білого кольору як у кухонної солі або каламутного білого, як у морської", — пише видання Organic Facts.
Переваги гімалайської солі
Існує безліч питань щодо потенційної користі для здоров'я гімалайської солі, включаючи її здатність зміцнювати кістки, регулювати рівень води в організмі, покращувати циркуляцію крові і баланс рН, але існує нестача наукових даних, що підтверджують це.
Тим не менш, гімалайська сіль краща, ніж традиційна, тому що вона з меншою ймовірністю містить токсини або небезпечні домішки. Ця сіль вважається "природною" формою солі, оскільки вона добувається вручну, і не піддається будь-якій обробці, дії хімічних речовин, якими можна обробляти кухонну сіль.
Обережність у використанні солі
Попри неперевірені твердження про користь для здоров'я, пов'язаної з гімалайською кам'яною сіллю, помірність вживання будь-якого сорту солі є ключовою для здоров'я. Нарешті, використовуйте тільки гімалайську сіль, куплену в надійних і перевірених виробників.

Related

Цікаво 149606847179705262

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item