У Кабміні готується перша відставка - нардеп

У Кабміні готується перша відставка - нардеп

Міністр розвитку громад і територій Олена Бабак написала заяву про відставку, яка незабаром надійде в Раду, каже Гончаренко.

 
Нардеп від Євросолідарності - Олексій Гончаренко - у четвер, 16 січня, заявив, що до Верховної Ради надійде подання прем'єр-міністра Олексія Гончарука про звільнення зі своєї посади міністра розвитку громад і територій Олени Бабак.
 
"Сьогодні в парламент надійде подання прем'єр-міністра про звільнення із займаної посади міністра розвитку громад і територій України Олени Валеріївни Бабак, яка написала заяву за власним бажанням. Також у парламент надійде подання прем'єра про нову кандидатуру на посаду міністра", - йдеться в повідомленні.
 
Як пише Гончаренко в телеграм, головним кандидатом на цей пост є "слуга народу" Олена Шуляк.
 
Цю ж інформацію підтверджують джерела РБК-Україна. За даними видання, зараз обговорюється кандидатура, яка може замінити її на посаді міністра. Кандидатом на пост називається губернатор Івано-Франківської області Денис Шмигаль.
 
Відставка Бабак проходить на тлі скандалу з прем'єром Олексієм Гончаруком через запис нібито з наради з ним, а також через високі зарплати в Кабміні, отримані наприкінці минулого року.
 
У Слузі народу заявили, що не вимагають відставки прем'єра, але багато хто з депутатів Ради виступили за звільнення Гончарука. Також "слуги" просять СБУ розслідувати публікацію записів.

Related

Політика 2909036115049459464

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item