У РФ розповіли про курс щодо України після Суркова

У РФ розповіли про курс щодо України після Суркова
Пєсков заявив, що позиція щодо України не змінилася

Позиція Москви щодо України після відставки Суркова не змінилася, повідомив прес-секретар президента Росії.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, коментуючи повідомлення про відставку помічника президента Владислава Суркова, повідомив, що змін у позиції Москви щодо України немає, передає РИА Новости.
Таким чином він прокоментував слова російського експерта, директора Центру політичної кон'юнктури Олексія Чеснакова, який у своєму Telegram-каналі написав в суботу, що помічник президента РФ Владислав Сурков "пішов з державної служби" "у зв'язку зі зміною курсу на українському напрямі".
"Ми вже говорили, що про жодну зміну йтися не може, в даному випадку ми чули тільки особисту точку зору, не більше. Стратегія Кремля ніколи не ґрунтувалася на ідеях протистояння з Україною. І глава держави неодноразово говорив, що Росія виступала і виступає за налагодження відносин між двома країнами, бо та ситуація, в якій це перебуває, вона неприйнятна і взагалі суперечить історичній логіці. Власне, на цьому завжди ґрунтувалася стратегія", - сказав він журналістам.
Пєсков додав, що "говорити про якісь зміни неможливо, жодних змін тут немає".
"Зараз займається і Сурков, займається де-юре, ще раз повторюю, він продовжує залишатися помічником президента зараз, в міру необхідності займається і помічник (президента) Ушаков, управління з міжнародних справ. Тому різні підрозділи підключаються за необхідності, як це завжди буває в адміністрації президента", - додав також Пєсков.
Нагадаємо, 15 січня повідомлялося, що уряд Росії на чолі з Дмитром Медведєвим подав у відставку.

Related

Події у світі 2922310229593481200

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item