У Харкові затримали групу "чорних ріелторів"

У Харкові затримали групу "чорних ріелторів"
Поліція затримала трьох людей

В ході спецоперації із залученням спецпідрозділу КОРД було проведено вісім одночасних обшуків.

Детективи слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області викрили групу, що займалася незаконним привласненням квартир самотніх і померлих громадян в Харкові. Про це напередодні повідомило регіональне управління Нацполіції.


"Протягом 2018-2019 років зазначені особи підробляли правовстановлюючі та інші документи, в результаті чого ставали незаконними власниками квартир різних осіб. Всього в даний час слідством встановлено причетність групи зловмисників до п'яти епізодів злочинної діяльності", - йдеться в повідомленні.
В ході спецоперації із залученням спецпідрозділу КОРД проведено вісім одночасних обшуків у фігурантів. Були вилучені підроблені договори дарування і купівлі-продажу квартир, довіреності, технічна документація, паспорти сторонніх осіб та копії таких паспортів, документи з підписом і почерком фігурантів і т.д, а також 50 тисяч гривень.
За даними досудового слідства, схему налагодили троє людей - двоє чоловіків (35 і 52 роки) і жінка (70 років). Всім трьом оголосили про підозру за статтями про шахрайство і підробку документів, печаток, штампів (ч.3, 4 ст.190, ч.4 ст. 358).
Київський райсуд Харкова взяв під варту чоловіків-підозрюваних з правом внесення застави (420 і 520 тисяч гривень відповідно), а жінці - обрав запобіжний перетину у вигляді цілодобового домашнього арешту.
На 5 квартир, які були незаконно привласнені групою, накладено арешт. Вирішується питання про накладення арешту на рахунки підозрюваних в банківських установах.
Крім того, слідство перевіряє на причетність до скоєння злочинів ще п'ять осіб.
Раніше в Дніпрі "чорні ріелтори" отримали довічне за вбивства дев'яти осіб. Лідером банди був колишній слідчий міліції Валерій Копитець, який на момент скоєння злочинів працював адвокатом.

Related

Суспільство 6158527978376564361

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item