Трамп закликав владу Ірану не вбивати мітингарів

Трамп закликав владу Ірану не вбивати мітингарів
Дональд Трамп стежить за протестами в Ірані

В Ірані поновилися протести на тлі визнання військовими того, що вони випадково збили пасажирський літак української авіакомпанії.

 
Президент США Дональд Трамп закликав лідерів Ірану не вбивати протестувальників, які виступають проти нинішньої влади.
 
"Лідерам Ірану - не вбивайте своїх протестувальників. Тисячі вже були вбиті або заарештовані вами, і світ спостерігає. Що ще важливіше, США спостерігають. Увімкніть Інтернет, і дозвольте журналістам вільно пересуватися! Зупиніть вбивство вашого великого іранського народу!" - написав Трамп у Twitter.
 
 
Раніше президент США підтримав протести в Ірані, які почалися після визнання факту знищення літака авіакомпанії МАУ іранськими військовими. У Тегерані та інших містах Ірану пройшли масові акції протесту з вимогою відставки верховного лідера Ірану аятоли Алі Хаменеї після визнання причетності до катастрофи українського літака.
 
У неділю, 12 січня, акції протесту відновилися. Протестувальники вимагають у влади піти у відставку після авіакатастрофи. "Вони брешуть, що наш ворог - це Америка, наш ворог прямо тут", - скандували десятки протестувальників біля університету в Тегерані.
 
Нагадаємо, що на вулиці Тегерана вивели додаткові наряди служб безпеки.

Related

Події у світі 6095385666604859602

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item