Справа Шеремета: адвокат скаржиться на недопуск до матеріалів

Справа Шеремета: адвокат скаржиться на недопуск до матеріалів
Адвокат Юлії Кузьменко

За останні 10 днів слідство не провело жодної слідчої дії за участю підозрюваної Юлії Кузьменко, стверджує її захист.

 
Адвокат підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко заявив, що йому не дають ознайомитися з матеріалами справи.
 
За словами адвоката Владислава Добоша, за останні 10 днів не провели жодної слідчої дії за участю Кузьменко, на яких наполягає вона сама і сторона захисту.
 
"Місяць захисту не дають ознайомитися з матеріалами, які навіть були публічно озвучені. Тому, власне, немає жодного доказу, що вказує на її причетність! Сторона захисту надала слідству всі матеріали непричетності і підтвердження алібі лікаря Юлії Кузьменко, але ніхто в порушення законодавства України не поспішає її звільняти", - написав Добош на своїй сторінці у Facebook.

Раніше судді апеляційного суду Києва заявили про втручання у правосуддя адвоката Юлії Кузьменко.
 
Нагадаємо, що 12 грудня слідчі повідомили про підозру у вбивстві Шеремета військовому медику Яні Дугар, волонтеру Юлії Кузьменко, а також музиканту й учаснику АТО Андрію Антоненкові. За версією слідства, Антоненко був "організатором" вбивства Шеремета, Кузьменко - безпосереднім виконавцем, а Дугар "проводила розвідку" навколо місця злочину.

Related

Події в Україні 8491403260816289424

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item