Експерти України оглянули фрагменти Boeing - ЗМІ

Експерти України оглянули фрагменти Boeing - ЗМІ
Перші результати розслідування повинні озвучити протягом 30 днів

Українські фахівці провели в Тегерані серію консультацій і домовилися про огляд місця катастрофи літака.

Українські експерти, які прибули до Ірану в ніч на 9 січня для розслідування авіакатастрофи літака МАУ, вже оглянули місце катастрофи, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерело з української сторони.
За даними видання, українці вже провели в Тегерані серію консультацій, домовилися про доступ і огляд силами Державної служби з надзвичайних ситуацій місця аварії, оглянули фрагменти Boeing 737.
Відзначається, що основної версії катастрофи українського літака поки що немає, вона може з'явитися після огляду й аналізу його фрагментів.
За словами джерела, первинні роботи можуть зайняти від 3 днів до тижня.
"Потім експертизи і далі залежать від домовленостей з іранською стороною", - зазначив співрозмовник агентства, кажучи про те, скільки вся ця робота може зайняти часу.
Як відомо, в Іран вирушила група українських фахівців у складі 45 осіб.
Раніше в РНБО заявили, що Україна розглядає сім версій катастрофи літака МАУ: ураження літака зенітною ракетою ЗРК, в тому числі ЗРК Тор, зіткнення з безпілотником або іншим літаючим об'єктом; руйнування і вибух двигуна з технічних причин; вибух всередині літака внаслідок терористичного акту, ще три - секретні.

Related

Події у світі 1319016367668778824

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item