Коронавірус: Італія закрила на карантин 12 міст

Коронавірус: Італія закрила на карантин 12 міст
В Італії спалах коронавірусу

Кількість заражених китайським вірусом на італійській території за добу зросла на три десятки людей.

 
Італія запровадила виняткові заходи в спробі взяти під контроль спалах поширення нового коронавірусу Covid-19 на італійській території, повідомляє BBC News 23 лютого.
 
Таке рішення Рим прийняв після того, як кількість хворих в Італії досягла 79, а двоє громадян країни померли від спричиненої вірусом пневмонії. При цьому, за останніми даними, число заражених зросло до 113, а загиблих - до трьох.
 
Карантин вводиться в 12 містах провінцій Ломбардія і Венето, приблизно 50 тисяч жителів з цих населених пунктів будуть змушені залишитися вдома. Людям заборонено в'їжджати або виїжджати в області, які виявилися на карантині.
 
У школах скасовані заняття, перенесені всі спортивні заходи, включаючи матчі італійської Серії А, заплановані на неділю.
 
У Мілані закривають школи і скасовують заходи через коронавірус.
 
На початку лютого влада Італії заявила, що італійським ученим вдалося ізолювати коронавірус, що відкрило нові можливості для створення діагностичних тестів і вакцин.
 
Науковий директор інституту Джузеппе Іпполіто тоді повідомив, що Італія стає одним з основних центрів у процесі дослідження нового коронавірусу.

Related

Події у світі 2543865183018272132

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item