Коронавірус в Італії: кількість заражених досягла 76

Коронавірус в Італії: кількість заражених досягла 76
В Італії різко збільшилася кількість заражених COVID-19

Країна вийшла на перше місце за кількістю тих, які заразилися COVID-19 серед європейських держав. Також вона єдина серед тих, де зареєстровані летальні випадки.


В Італії кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом за останні два дні досягла 76, з них в реанімації перебувають 18 осіб. Про це в неділю, 23 лютого, поінформував голова Департаменту цивільного захисту Анджело Борреллі, повідомляє ТАСС.
 
"76 випадків підтверджені в п'яти областях: 54 в Ломбардії, 17 в Венето, два в Емілії-Романьї, два (китайських туриста) в Лаціо і один в П'ємонті", - уточнив Борреллі.
 
За його словами, з них 33 людини госпіталізовані, 18 знаходяться в реанімації, 11 - під домашнім наглядом. Двоє людей померли.
 
Уряд Італії готує спеціальний декрет про організацію заходів щодо запобігання поширенню захворювання, що викликається COVID-19.
 
Серед запропонованих заходів - заборона проведення будь-яких масових заходів, тимчасове припинення навчальної та трудової діяльності, а також можливість залучення військових для дотримання карантину.
 
Зазначимо, кількість інфікованих новим коронавірусом в країні зростає щогодини протягом останніх двох днів.
 
Раніше повідомлялося про 51 зараженого в Італії і понад 200 обстежень на коронавірус, які чекають результатів тестів.

Related

Події у світі 4018114847021123770

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item