Адвоката Януковича необхідно звільнити з ДБР за відкриту брехню - Княжицький

Адвоката Януковича необхідно звільнити з ДБР за відкриту брехню - Княжицький

Адвокат експрезидента Януковича Олександр Бабіков, який був призначений першим заступника директора ДБР, публічно збрехав, коли заперечував свій конфлікт інтересів у справах Майдану. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат з фракції "Європейська солідарність" Микола Княжицький.
"Ще як тільки його призначили, то всі, хто цікавиться справами Майдану, родини Небесної Сотні вказували на те, що в Бабікова конфлікт інтересів, оскільки він був адвокатом Януковича. Сам Бабіков публічно це заперечував. І от учора журналісти програми "Слідство. Інфо" навели переконливі докази того, що Бабіков був адвокатом Януковича і брав активну участь в судовому процесі як його захисник".
Він додав: "Тобто Бабіков відверто збрехав. Впевнений, що він усвідомлював, що його брехню можна легко спростувати. Просто він чітко розуміє основу політики Зеленського – обманюй, маніпулюй і тобі нічого за це не буде. Брехня і безкарність Зеленським і його командою доведена до абсолюту".
Княжицький також відмітив, що "призначення Бабікова – це відверта провокація влади, націлена на знущання над родинами Небесної Сотні".
"Це призначення є просто продовженням політики дискредитації Майдану та цінностей Революції Гідності. Спочатку суди повипускали з СІЗО всіх затриманих високопосадовців, яких підозрюють в організації масових вбивств на Майдані. Як, наприклад керівника СБУ Києва та Київської області генерала Щоголєва, який і підписав наказ на проведення на Майдані антитерористичної операції", – написав Княжицький.
Після цього, прикриваючись обміном полоненими, з СІЗО вийшли бійці "Чорної роти" "Беркута", які безпосередньо вбивали протестувальників, додав нардеп: "І частина з них нещодавно зухвало повернулася в Київ, вимагаючи від влади "правильно" розслідувати справи Майдану. Їх, до речі, так ніхто і не затримав".
Якраз для такого "правильного" розслідування Зеленському і потрібен Бабіков у ДБР, підсумував Княжицький. Він також розмістив фото звернення до президента щодо порушення законодавства під час призначення Бабікова.

Related

Політика 204280115260479373

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item