У Гостомелі побоюються, що евакуйованих з Уханя підкинуть у їхню лікарню

У Гостомелі побоюються, що евакуйованих з Уханя підкинуть у їхню лікарню
Гостомелі не хочуть приймати евакуйованих з Китаю.
Депутати Гостомельської селищної ради проти того, щоб евакуйованих з міста Ухань розміщували у Київській лікарні №2.
Відповідне звернення було прийнято у зв'язку з появою в ЗМІ інформації про те, що українців, які прилетять з Китаю, можуть помістити на карантин у Київську туберкульозну лікарню №2, яка знаходиться у Гостомелі.
"18 лютого депутати підписали звернення до керівництва державних установ та міському голові Києва щодо недопущення розміщення у Київській лікарні № 2 евакуйованих з міста Ухань про проходження карантину у зв'язку з масовим поширенням в Китаї коронавіруса", - повідомляє прес-служба селищної ради.
У зверненні зазначається, що в цій лікарні немає умов і спеціальних відділень, які убезпечили б медичний персонал від загрози зараження коронавірусом.
"Багато медпрацівників установи проживають у Гостомелі, і вони схвильовані, що можуть стати носіями хвороби серед жителів селища", - зазначається у зверненні.
Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб. Всесвітня організація охорони здоров'я 30 січня оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення у зв'язку з поширенням коронавірусу з Китаю.

Related

Суспільство 3829109664354841101

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item