Під Києвом п'яний поліцейський збив двох пішоходів

Під Києвом п'яний поліцейський збив двох пішоходів
Поліцейський збив двох пішоходів, один із них загинув

У результаті аварії 28-річний пішохід від отриманих травм помер на місці події. Ще один 31-річний чоловік із травмами доставлений до лікарні.

У місті Бровари Київської області сталася смертельна аварія за участю співробітника поліції. Про це повідомляється на сайті поліції в Київській області.
"Працівник поліції, перебуваючи поза службою, їхав за кермом автомобіля Nissan. Наближаючись до пішохідного переходу, на якому були пішоходи, не зменшив швидкість, не зупинився, щоб надати їм перевагу, і скоїв наїзд на двох людей", - йдеться в повідомленні.
Після ДТП, за словами очевидців, водій авто намагався втекти з місця події, однак його рух заблокували інші небайдужі водії. Водій-правопорушник з явними ознаками алкогольного сп'яніння відмовився від проходження огляду на приладі "Драгер".
У результаті аварії 28-річний пішохід від отриманих травм помер на місці події. Ще один 31-річний чоловік із травмами доставлений до лікарні. На місце події поліцейські викликали співробітників Державного бюро розслідувань, які будуть з'ясовувати всі обставини смертельної ДТП. Призначено службове розслідування.
Раніше повідомлялося, що в Запорізькій області п'яний поліцейський збив жінку з інвалідністю на пішохідному переході.

Related

Гаряча новина 7994470226675622993

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item