Під Уманню угруповання на ходу грабувало автомобіль

Під Уманню угруповання на ходу грабувало автомобіль
В Умані затримали банду дорожніх грабіжників

Легковий автомобіль грабіжників їхав позаду фури, а один із членів угруповання на ходу викидав коробки з вантажівки на дорогу.

 
Поліція затримала угруповання дорожніх грабіжників під Уманню в Черкаській області. Про це повідомляє прес-служба поліції області у четвер, 27 лютого.
 
Правоохоронці затримали зловмисників напередодні вночі. У банду входили чоловік і дві жінки.
 
"Зловмисники використовували потужний автомобіль іноземного виробництва і діяли за чітко спланованою схемою. Одна з жінок керувала автомобілем, тримала дистанцію між фурою і легковиком. Чоловік, під час руху, проникав у причіп вантажівки і викидав товар на дорогу. Жінки їхали слідом і збирали товар у свій автомобіль", - сказано в повідомленні.
 
Угруповання затримали. При огляді, в їхньому автомобілі поліцейські знайшли викрадений з вантажівки товар. Крім того, в автомобілі було виявлено обріз мисливської рушниці та патрони до нього.
 
Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про крадіжку. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.
 
Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до аналогічних злочинів на території області.
 
 
Нагадаємо, що раніше в Києві з обмінного пункту вкрали дев'ять мільйонів. Крадіжку грошей організували працівниця обмінного пункту і її спільник, який відбував покарання на території, підконтрольній "ЛНР".
 
Також повідомлялося, що в Одесі затримали банду кавказців-клофелінщиків. На допомогу до бандитів, на місце події, приїхала група підтримки, яка намагалася їх звільнити.

Related

Гаряча новина 3340825044781542053

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item