Стрілянина в Дніпрі: поліція затримала п'ятьох осіб

Стрілянина в Дніпрі: поліція затримала п'ятьох осіб
Затримання учасників перестрілки в Дніпрі

Правоохоронці вночі провели більш як 20 обшуків. Були вилучені шість автомобілів, а також зброя.

Співробітники поліції затримали в Дніпрі п'ятьох учасників конфлікту на вулиці Титова, в результаті якого сталася стрілянина і були поранені п'ятеро людей. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 25 лютого.
Зазначається, що серед затриманих - троє постраждалих. Також за ніч було проведено понад 20 обшуків, вилучено шість автомобілів і зброю.
Як повідомили в поліції, зараз встановлюються особи інших причетних до стрілянини, яка, за попередніми даними, виникла на тлі побутового конфлікту, а не через бізнес-інтереси.
Напередодні ввечері в Дніпрі на вулиці Титова сталася перестрілка на зупинці громадського транспорту. Постраждали три людини - у двох вогнепальне поранення ніг, ще у одного - шиї.
Раніше в Дніпрі задля викупу викрали бізнес-леді. За неї вимагали 300 тисяч доларів. Спецназ встиг оперативно перехопити автомобіль зі зловмисниками і звільнити жінку.
Затриманим готують повідомлення про підозру за статтею про хуліганство із застосуванням вогнепальної, холодної зброї (ч.4 ст.296 КК України). Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Related

Гаряча новина 8530138483373425767

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item