У Нових Санжарах Кремль побачив, як створити хаос в Україні – Зеркаль

У Нових Санжарах Кремль побачив, як створити хаос в Україні – Зеркаль

Колишня заступниця глави МЗС Олена Зеркаль вважає, що події у Нових Санжарах показали, як легко Росія за потреби зможе створити в Україні хаос.
Про це вона розповіла в інтерв’ю "Європейській правді".
"Це дуже голосний дзвіночок, який ми всі мали почути. Це – сигнал про те, що будь-яка інформаційна провокація може створити в державі хаос, який виявиться дуже важко контролювати", - зазначила Зеркаль.
Вона не стверджує, що Росія відіграла якусь роль у подіях в Нових Санжарах. Але наголошує, що це "пілотний кейс", який показує, наскільки жахливі наслідки може мати повномасштабна інформаційна атака.
"За мотивами цього локального хаосу у мене є питання: наскільки ж зараз сильне напруження в суспільстві, наскільки легко ним маніпулювати, і наскільки легким завданням для Росії з її інформаційним потенціалом та агентурною мережею в Україні буде створити за потреби величезний хаос?", - зазначила колишня заступниця міністра.
"Україні потрібно терміново зробити висновки, щоби у майбутньому, коли будуть вкидатися подібні історії, в тому числі росіянами, розуміти, як на це реагувати", - підкреслила Олена Зеркаль.

Related

Події в Україні 2054039736242247693

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item