У Рівному затримали вчительку за продаж метамфетаміну

У Рівному затримали вчительку за продаж метамфетаміну


Правоохоронці зафіксували, як жінка продала шість доз метамфетаміну в центрі міста. Під час обшуку за її місцем проживання також знайдено наркотики.

 
У Рівному 32-річну вчительку одного з навчальних закладів спіймали на продажу метамфетаміну. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.
 
Як зазначили правоохоронці, жінка виховує малолітнього сина і викладає в одному з навчальних закладів міста.
 
"За 600 гривень ($ 24,5) вчора, 17 лютого, 32-річна мешканка продала психотропну речовину метамфетамін. Аналогічну речовину виявили у неї поліцейські і під час обшуку за місцем проживання", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що близько 21:00 на вулиці Олени Теліги обласного центру вона продала шість доз метамфетаміну. Крім того, у її квартирі виявили ще один пакетик з речовиною, а також близько 10 блістерів з таблетками.
 
"Усе вилучене направлено на експертизу. За її результатами буде прийматися відповідне процесуальне рішення, у тому числі і вручення зловмисниці підозри в скоєнні злочину", - додали в поліції.
 
Справу відкрили за ч. 1 статті 307 (збут психотропних речовин) Кримінального кодексу. Їй загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.



Нагадаємо, у Миколаєві двох патрульних затримали за продаж марихуани. Перед цим на Львівщині двох поліцейських затримали за збут наркотиків раніше судимим особам і наркозалежним. Надалі копи вимагали у них хабарі за непритягнення до відповідальності.

Related

Гаряча новина 5471262391406888084

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item