Поліція посилено патрулює Нові Санжари

Поліція посилено патрулює Нові Санжари
Поліція посилила патрулювання в Нових Санжарах

Правоохоронці перейшли на посилений режим несення служби через протести у Полтавській області.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що правоохоронці цілодобово посилено патрулюватимуть смт Нові Санжари в Полтавській області. Про це прес-служба МВС повідомила у Facebook 20 лютого.
"Зараз у Нових Санжарах, куди прибули евакуйовані з Китаю українці, поліція в посиленому варіанті несе службу, організовано посилене патрулювання. Ми тримаємо тут резервні сили для оперативного реагування на ситуацію. Будемо патрулювати цілодобово", - зазначив Яровий.
Нагадаємо, 20 лютого в Україну прибув літак з евакуйованими з китайського Уханя людьми. На борту повітряного судна, яке приземлилося в Харкові, були 94 особи: 45 українців, 27 іноземних громадян, а також 22 членів екіпажу і супроводжувального медичного персоналу.
Після огляду медиками громадян п'ятьма автобусами перевезли для обсервації в санаторій Нацгвардії Нові Санжари в Полтавській області.
Переміщення евакуйованих викликало протести в смт Нові Санжари. Жителі населеного пункту перекрили дорогу і вступили в зіткнення з поліцейськими.
У результаті бійок за медичною допомогою звернулися дев'ять правоохоронців та один цивільний.

Related

Події в Україні 2503697521457928740

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item