Поліція скасувала закупівлю авто на 300 мільйонів після розголосу

Поліція скасувала закупівлю авто на 300 мільйонів після розголосу
Передбачалося купити машин на 300 мільйонів

У МВС назвали причину скасування закупівлі - неподання для участі в торгах жодної тендерної пропозиції.

 
Національна поліція скасувала закупівлю 631 автомобіля на загальну суму близько 300 мільйонів гривень, про це повідомив глава експертної організації StateWatch Гліб Канівський у Facebook у вівторок, 24 березня.
 
"Спасибі всім, хто приєднався до публічного осуду і розголосу цього кейса. Офіційна причина скасування: "неподання для участі в торгах жодної тендерної пропозиції", - пише він.
 
Скорочену процедуру, згідно з якою залишився тільки тендер СБУ на закупівлю 33 автомобілів, поліція обгрунтувала "для потреб оборони".
 
"Вважаємо, що в умовах, що склалися, розпорядники бюджетних коштів повинні переглянути свої плани закупівель. І подібні тендери відкласти до кращих часів, коли будуть зняті обмежувальні заходи в державі у зв'язку з поширенням коронавірусу", - резюмує Каневський.
 
Також нещодавно повідомлялося, що було оголошено кілька тендерів на закупівлю 1 187 спецавтомобілів. Сума закупівлі - півмільярда.
 
Ще ми писали, що в листопаді минулого року Нацполіція оголосила тендер із закупівлі авто, на який пішло півмільярда гривень.

Related

Події в Україні 530431672452750107

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item