Евроджекпот розіграє 88 мільйонів євро в п'ятницю, українці можуть брати участь онлайн

Евроджекпот розіграє 88 мільйонів євро в п'ятницю, українці можуть брати участь онлайн

Уже в ці вихідні хтось їх жителів України може стати евромілліонером, на кону 88 мільйонів євро, тираж в цю п'ятницю

Евроджекпот розіграє 88 мільйонів євро в п'ятницю, українці можуть брати участь онлайн, з дому
Уже в ці вихідні хтось їх жителів України може стати евромілліонером, на кону 88 мільйонів євро, тираж в цю п'ятницю

Якщо ви давно хотіли спробувати взяти участь в європейській лотереї з найбільшими джекпотами і відмінними шансами на виграш, то зараз саме час. Популярна європейська лотерея Евроджекпот розігрує величезний джекпот - € 88 мільйонів, і до максимальної позначки приз відокремлюють всього два мільйони!
Зараз, як ніколи раніше, участь в лотереях світу онлайн, не виходячи з дому, привертає любителів лото з усього світу. І Україна не стала винятком. В умовах поширення епідемії коронавируса навряд-чи кому-небудь ще вдасться відправитися в одну з 17 європейських країн-учасниць, щоб придбати лотерейні білети лото Евроджекпот. Тим не менш, це не привід не брати участь в грандіозних лотерейних тиражах, які пропонує Європа.
Нагадаємо, що завдяки найбільшому в світі лотерейному сервісу Thelotter, взяти участь в тиражі може кожен, незалежно від країни проживання.
Тиражі лотереї Евроджекпот проходять щоп'ятниці, а шанси на виграш в цю лотерею у багато разів перевершують ймовірність виграшу в більшість світових лотерей!
Грайте в найбільшу лотерею Європи, не виходячи з дому!
Гра онлайн майже не відрізняється від гри "вживу". Щоб взяти участь в тиражі Евроджекпот з України, вам треба зробити наступне:
1. Зареєструвати обліковий запис на сайті theLotter
2. Перейти на сторінку лотереї Євроджекпот
3. Вибрати 6 чисел, або дати комп'ютерау згенерувати випадкову вибірку, натиснувши на кнопку "авто-вибір".
4. Підтвердити замовлення натисканням на "Грати"
Все інше зроблять представники сайту. Вони придбають для вас білет з вибраними вами номерами в Німеччині і завантажать його скан-копію до вашого профілю. Ця копія послужить не тільки доказом покупки фізичного білета, а й того, що його законним власником є ви, а не сайт. Все, що вам залишиться зробити, - це перевірити результати після тиражу, і дізнатися, чи стали ви мільйонером!
Люди виграють в лотереї Європи і США, не покидаючи рідних стін
З дня заснування в 2002 році сайт TheLotter допоміг людям виграти більше $ 70 мільйонів - в наприкінці 2015 гравець з Іраку зірвав $ 6,4-мільйонний джекпот в лотерею Орегон Мегабакс. У 2016 році пенсіонер з Ель-Сальвадора виграв мільйон доларів, а гравець з Канади взяв другий приз в $ 1.35 млн. В Powerball-США.
 


Щоб зіграти в ці дивовижні лотереї та отримати шанс виграти джекпоти знаменитих європейських лотерей, придбайте білети лотереї Евроджекпот на сайті Thelotter вже сьогодні.

Related

Події у світі 1781623134958308510

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item