Сепаратисти обстріляли автомобіль військових ЗСУ

Сепаратисти обстріляли автомобіль військових ЗСУ
Сепаратисти обстріляли українських військових під час підвезення продуктів

Обстріл почали, коли українські бійці підвозили продукти до позицій ЗСУ. У результаті один військовий загинув, четверо постраждали.

На Донбасі сепаратисти обстріляли автомобіль українських військових, застосувавши протитанковий ракетний комплекс. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС у неділю, 1 березня.
Сепаратисти помітили український автомобіль під час підвезення продуктів до позицій українських військових поблизу населеного пункту Нижньотепле.
Унаслідок попадання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один український військовослужбовець загинув, двоє - отримали поранення, а ще двоє - бойове ураження.
Усіх поранених і уражених українських військовослужбовців оперативно доправили до медзакладу, і надали їм кваліфіковану медичну допомогу.
Відстань до українських військових становила близько 3,5 км. Імовірно, що прицільний вогонь на ураження по них вів підготовлений оператор-навідник ПТРК.
Нагадаємо, що раніше ОБСЄ помітила зброю поза місцями зберігання на Донбасі. Сепаратисти розмістили за межами спеціально відведених місць зберігання 48 одиниць озброєння і техніки.
Також повідомлялося, що двоє бійців ЗСУ були поранені біля КПВВ Мар'їнка. Сепаратисти відкрили вогонь з ПТРК у той момент, коли лінію розмежування перетинала значна кількість цивільних осіб.

Related

Події в Україні 6637819364352521113

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item