10 ознак нарциса, який зраджує у відносинах

Нарциса-зрадника не так вже й складно виявити.
10 ознак нарциса, який зраджує у відносинах
Якщо ваш партнер обманював вас раніше, то є шанс, що він обдурить вас знову. Навіть якщо ви скажете, що не зазнаєте обману, — це марна витрата часу. Найкращим захистом від інтрижок є спілкування і відверті розмови. Будьте терплячими та дозвольте своєму чоловікові розповісти вам про свій потяг.
Не хвилюйтеся, інакше він триматиме свої бажання у таємниці. Потяг, над яким ви вдвох можете посміятися, набагато менш небезпечний, ніж таємний зв'язок.
Хто такий нарцис?
Людина з великою чарівністю, яка говорить саме те, що ви хочете почути, може бути нечесною і самозакоханою. Нарциси майстерно маніпулюють і відрізняються нездатністю співпереживати.
Людині з нарцисичною особистістю не вистачає контролю над імпульсами та почуттів відповідальності. Хвалькувате ставлення може приховувати дуже уражену душу, разом з алкоголем, наркотиками або азартними іграми.
Емоційно ці люди застрягають на нарцисичній стадії розвитку, через яку проходять діти приблизно у два роки. Отже, ви маєте справу з емоційною дворічною дитиною у дорослому тілі.
Чому це відбувається?
У нарцисів є менталітет "миттєвого задоволення". Коли вони обманюють, вони просто роблять це, щоб "почуватися добре" і, здається, не в змозі контролювати свою поведінку саме зараз.
Вони не думають про майбутні проблеми, коли вступають у відносини з іншою людиною, маскуючи емоційний біль. Часто здається, що почати роман легше, ніж вирішити сімейні проблеми.
Інтрижку легко почати в інтернеті або в офісі, особливо якщо ваш чоловік незадоволений відносинами. Часто здається, що незадоволеному партнеру легше передати свою прихильність комусь іншому, ніж йти на емоційний ризик і говорити про свої проблеми. Однак це міф. Виявляється, більшість подружніх проблем не так вже важко виправити, але зрада емоційно руйнівна для всіх.
Ознаки нарцисів, які часто зраджують у відносинах
Несподівані подарунки
Ваш чоловік ніколи раніше не думав про квіти, а тепер постійно приносить додому букети. Це відбувається без будь-якої причини, незважаючи на те, що у ваших відносинах вже давно зникла романтика. Ймовірно, він обдаровує вас не просто так, а для того, щоб заглушити власне почуття провини.
Щоденні звички
Ваш чоловік, який завжди був вдома вчасно, раптово повертається додому пізніше. Можливо, він припиняє відповідати на дзвінки або починає краще одягатися. Подібна зміна щоденних звичок повинна наштовхнути вас на думку про те, що він зраджує.
Додаткові рахунки
Ваш партнер витрачає більше грошей, ніж зазвичай? Невідомі платежі за кредитними картками часто є підказкою для тих, хто запідозрив партнера у зраді. Не виключено, що ці випадкові витрати дозволять викрити його брехню.
Розмови про роботу
Якщо ваш чоловік докладно розповідав про свою роботу, а тепер не робить цього, настав час дізнатися правду. Якщо за кожної спроби з'ясувати, що відбувається на роботі, він ухиляється від відповіді, це може бути ознакою зради. Спробуйте дізнатися правду у його колег або інших людей.
Романтика
Якщо раніше ви проводили багато часу разом, але тепер віддалилися одне від одного, це ще одна тривожна ознака. Ймовірно, ваш партнер полюбляє отримувати задоволення своїх потреб в іншому місці. Якщо чоловік, навпаки, стає більш вимогливим і змушує вас приділяти йому більше часу та уваги, це, як не дивно, теж може виявитися проявом зради.
Приховує телефон або комп'ютер
Чи не здається вам, що партнер нерішуче показує вам свій телефон або комп'ютер? Швидше за все, він приховує наслідки зради або роману і боїться бути поміченим. Це особливо дивно, якщо раніше він дозволяв вам використовувати пристрої у будь-який час.
Часто виходить у мережу
Якщо ваш чоловік починає проводити набагато більше часу в інтернеті, він може обманювати вас. Однак іноді причина може виявитися поважною. Наприклад, якщо він хоче працювати більше. Не потрібно чіплятися до кожної дрібниці.
Стає ненадійним
Ваш чоловік завжди був надійний, коли ви домовлялися про щось. Однак тепер він постійно забуває про власні обіцянки, посилаючись на власну забудькуватість. Настільки дивна поведінка може виявитися ознакою брехні.
Він зраджував колишній дівчині
Нарциси часто обманюють. Не потрібно думати, що він не робив це раніше чи не робитиме після вас. Ось чому недоцільно вступати у стосунки з людиною, яка зраджувала колишній дівчині, навіть якщо вона робила це разом з вами. Якщо ви станете його постійною супутницею, ви опинитеся серед обдурених дівчат.
Відмовляється вирішувати проблеми у відносинах з вами
Нарцис покине вас відразу, щойно з'являться проблеми. Він вирушить шукати розради у нових відносинах, відчуваючи задоволення від зрад. Якщо партнер відмовляється вирішувати спільні проблеми у стосунках, він не вартий вашої уваги.

Related

Цікаво 4527463914335921259

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item