Комаровський застеріг курців щодо коронавірусу

Комаровський застеріг курців щодо коронавірусу
Згідно статистики провідних організацій охорони здоров'я, курці більше за інших схильні до важкого перебігу коронавірусу COVID-19.
Ймовірність зараження у них також вище, про це заявив лікар Євген Комаровський на Youtube-каналі.
За його словами, причина не тільки в негативному впливі куріння на органи дихання і здоров'я в цілому.
"Курці хворіють не тільки важче, але і частіше. А все тому, що ви спочатку за щось потримались, а потім взяли сигарету і засунули її до рота – це яскрава схема того, як ви заразилися. І вселити курцеві, що перед кожним засуванням сигарети в рот потрібно мити руки, дуже складно", - зазначив експерт.
Крім того, Комаровський звернув увагу ще на один нюанс.
"Ви один раз немитою рукою взялися за пачку сигарет, і вона стала джерелом вірусу. Тому робіть правильні висновки", - наголосив лікар.
Щоб уникнути подібних ризиків, він рекомендує тим, хто не планує кидати згубну звичку, не курити на вулиці, а тільки там, де у вас чисті руки, обробляти упаковки з сигаретами санітайзером, перш ніж їх відкрити.
Вірус COVID-19 може жити в повітрі близько 3-4 год., говорить педіатр Євген Комаровський. Коментує прогулянки з дітьми на свіжому повітрі під час карантину у своєму Instagram. Лікар уточнює, що це стосується замкнутого обмеженого простору. Але якщо дотримуватися дистанції на вулиці мінімум 2 м між людьми, то перебувати на вулиці безпечно.

Related

Здоров'я 2391498202639671106

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item