Міністр економіки не задекларував маєток під Києвом і квартиру дружини в Москві

Міністр економіки не задекларував маєток під Києвом і квартиру дружини в Москві

Новий міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко не вказав у своїй декларації квартиру в Москві і особняк в селі Романків під Києвом.
Особняк на 409 "квадратів" розташований в елітному котеджному містечку Сонячна долина і записаний на дружину міністра Світлану, яка є громадянкою Росії, повідомляють журналісти програми "Схеми".
Також у її власності земля, розташована тут же - 15 соток. А ось в Москві у дружини міністра є квартира на 109 кв. м. в Донському районі.
Немає в декларації нового міністра і двох автомобілів Suzuki Vitara S (2016 року випуску) і Land Rover Range Rover Sport (2017 року випуску).
"Я вказав тільки київську квартиру, тому що там треба було хоч щось вказати, а це місце реєстрації, та за процедурою треба було хоч якусь адресу дати. Все покажемо, воно все офіційне, мої доходи всі офіційні - ви побачите через податкову величезний дохід", - розповів Петрашко.
Верховна Рада призначила міністром економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка 17 березня. За проголосували 243 народних депутати. Підтримали фракції "Слуга народу", групи "За майбутнє" і "Довіра".

Related

Політика 4261137994055843475

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item