Мер Івано-Франківська розповів про уражених коронавірусом

Мер Івано-Франківська розповів про уражених коронавірусом
Експрес-тести не дають 100% підтвердження коронавірусу, повідомив мер

Напередодні виявлені троє хворих на коронавірус у місті контактували з померлою від COVID-19.

 
В Івано-Франківську підтвердили захворювання на коронавірус ще у трьох осіб. Всі ці люди є контактними особами жінки, яка померла від Covid-19 раніше. Про це у своєму відеозверненні повідомив міський голова Руслан Марцинків.
 
"Увечері ми дізналися про ще три випадки захворювання на коронавірус. Всі три людини з Івано-Франківська. На жаль, це контактні особи жінки, яка померла раніше", - зазначив Марцинків.
 
Він зазначив, що всі хворі перебувають у задовільному стані.
 
"В області немає важких хворих. Всі - середньої тяжкості", - зазначив мер.
 
У той же час, Марцинків повідомив, що сьогодні Івано-Франківськ отримає 300 експрес-тестів.
 
"У першу чергу, їх будуть використовувати в міських медичних установах для людей, які надходять з пневмонією. Я хочу, щоб Івано-Франківськ отримав до кінця тижня кілька тисяч таких тестів", - зазначив мер.
 
Він зазначив, що експрес-тести не дають 100% підтвердження коронавірусу, тільки - лабораторні дослідження, які поки в області недоступні через відсутність системи. Так, каже мер, попередній експрес-тест у чоловіка, який зараз хворіє, не дав підтвердження про те, що він є носієм коронавірусу.
 
За словами Марцинківа, в Івано-Франківську спалаху пневмонії немає. За вихідні з цією недугою госпіталізували тільки одну людину.
 
 
Відзначимо, за останніми даними, в Україні 73 випадки захворювання на COVID-19. Значна кількість хворих на нову коронавірусну інфекцію зареєстровані в столиці. Тільки за останню добу в Києві виявлено 20 випадків зараження.
 
В Україні понад 700 підозр на коронавірус

Related

Події в Україні 7000471596005816131

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item