У Львові хворий на коронавірус одужав, поки прийшли результати аналізів

У Львові хворий на коронавірус одужав, поки прийшли результати аналізів
У чоловіка повторно взяли аналіз

На сьогодні в пацієнта відсутні симптоми, його відправили на домашній карантин. Повторні аналізи взяли і відправили в роботу, повідомили в ОДА.

 
У Львові у п'ятницю, 20 березня, повідомили про виявлення першого хворого на коронавірус. При цьому місцеві лікарі стверджують, що чоловік уже одужав. Про це повідомив прес-секретар Львівської ОДА Дарина Бавзалук із посиланням на в.о. начальника департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Андрія Васька, передає видання Гал-інфо.
 
Як повідомили в ОДА, на сьогодні у пацієнта відсутні симптоми коронавірусу. Повторні аналізи взяли і відправили в роботу.
 
"Пацієнт уже одужав. Аналізи брали 13.03.2020 й отримали позитивний результат. На сьогодні пацієнт без симптомів. У дружини аналіз негативний. Повторні аналізи у пацієнта взяли і відправили до Києва. Чоловік переведений на домашній карантин. Він чекав результатів, у нього не було симптомів. Він сам прийшов із цим папером в інфекційну. Він здоровий, переніс хворобу", - розповів Андрій Васько.
 
Тобто, за словами Васька, у чоловіка повторно взяли аналіз для підтвердження або спростування результатів референс-лабораторією Міністерства охорони здоров'я.
 
Раніше повідомлялося, що у Львові підтвердили перший випадок коронавірусу. В Україні зафіксовано ще один випадок захворювання. Позитивний тест виявив вірус у чоловіка, який приїхав із Німеччини.
 

Related

Суспільство 1940633872383459391

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item