Експеримент врятував ціле місто в Італії від коронавірусу - жодного зараженого

Експеримент врятував ціле місто в Італії від коронавірусу - жодного зараженого
Все геніальне просто: спосіб припинити поширення пандемії коронавірусу виявився найбільш очевидним
Світ продовжує боротися з пандемією коронавірусу.

Більше всіх, як показала статистика, страждає Італія - по частині смертей від COVID-19 країна обігнала навіть Китай. Однак влада невеликого містечка на півночі країни зуміли домогтися майже неможливого. Ці люди зупинили поширення коронавіруса.
Як розповів британський професор Андреа Кресанти з Імперського коледжу Лондона, який брав участь в експерименті,  все виявилося досить просто. Тестувати на коронавірус і лікувати потрібно не тільки хворих, але і людей без симптомів захворювання. 
Після початку епідемії в розташованій неподалік від Венеції 3,4-тисячної комуні Під Эуганео почали активне тестування на COVID-19.
Незалежно від наявності симптомів, всі жителі здали аналізи на коронавірус – інфекцію виявили у 3% населення. Їх і людей, з якими ті контактували, відправили на строгий карантин. В результаті, через 10 днів ізоляції, кількість хворих знизилася на 90%.
При цьому виявили не менше шести заражених без симптомів, яких також помістили на повторний карантин. Тому Кресанти підкреслює важливість тестування людей без симптомів, але які мали контакт з хворими.
Цю практику планують поширити на весь регіон Венето, де будуть проводити 11 тис. аналізів на день. 

Related

Події у світі 2971407715096124549

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item