Від коронавірусу рятує комбінація двох препаратів – французькі науковці

Від коронавірусу рятує комбінація двох препаратів – французькі науковці
В Італії трохи покращилася статистика щодо коронавірусу

В останні пару днів в Італії фіксують менше нових випадків зараження коронавірусом і менше смертей.


В останні дні кількість нових випадків коронавірусу в Італії знизилася, але говорити про зупинку епідемії поки зарано. Про це заявила у вівторок, 24 березня, представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Марґарет Гарріс, пише РІА Новости.
"Є проблиск надії. Але поки рано говорити про це. Але нові випадки захворювання і смертей за останні пару днів знизилися", - сказала вона.
При цьому ЗМІ пов'язують зменшення виявлення нових випадків з тим, що в Італії почали менше проводити тестів. Наприклад напередодні було проведено близько 16 тисяч тестів, тоді як кількома днями раніше проводилося до 25 тисяч в день.
Відзначимо, наприкінці минулого тижня Італія випередила Китай за кількістю жертв коронавірусу, а найближчим часом може обійти його вдвічі.
На цей момент в Італії зафіксовано понад 63 тисячі випадків зараження коронавірусом, понад 7 тисяч хворих видужали, число жертв склало 6077 осіб.
Але глава Департаменту цивільного захисту Італії Анджело Борреллі передбачає, що реальна цифра інфікованих в країні може перевищувати офіційні дані в десять разів.

Related

Події у світі 8140756280401382456

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item