В Україні кількість випадків COVID-19 зросла до 47

В Україні кількість випадків COVID-19 зросла до 47
В Україні зафіксовано три летальні випадки від COVID-19

Вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров'я України вже досліджувала понад 790 зразків.

Кількість офіційно підтверджених випадків коронавірусу в Україні за добу зросла на шість і досягла 47. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я на своїй сторінці в Facebook в суботу, 21 березня.
Зазначається, що сьогодні було підтверджено шість нових випадків у Києві.
За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я України отримано всього 18 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (2) області та Київ (2).
"Також дослідження проводять регіональні лабораторії, які виявили випадки інфікування: Чернівецька - 15, Дніпропетровська - 2; Житомирська - 1; Львівська - 1; Київська - 2; Тернопільська - 1; м. Київ 7, з яких 6 за цю добу", - йдеться в повідомленні.
На сьогоднішній день зафіксовано три летальні випадки від COVID-19 в Україні. Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров'я України досліджувала понад 790 зразків.
Раніше в суботу мер Києва Віталій Кличко повідомив, що сьогодні в столиці було підтверджено сім нових випадків коронавірусу. Зараження виявили у двох жінок і п'яти чоловіків. За його даними, в Києві інфіковані 10 осіб.

Related

Гаряча новина 6120621658130339244

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item