Ще одного нардепа перевіряють на COVID-19

Ще одного нардепа перевіряють на COVID-19
Народний депутат Сергій Вельможний

Раніше інфікований Сергій Шахов інформував про новий випадок зараження у свого колеги Сергія Вельможного. Сам Вельможний заявив, що перший тест на коронавірус дав негативний результат і він очікує на повторний аналіз.


У депутата Верховної Ради Сергія Вельможного і його сина виявили коронавірус. Про це 21 березня повідомив раніше інфікований COVID-19 нардеп Сергій Шахов в Facebook.
"Прийшли тривожні новини, що члени моєї команди - Сергій Вельможний з сином теж потрапили в Олександрівську лікарню. І підтвердився вірус. Зроблять рентген вже завтра, подивимося, щоб не було пневмонії. Це дуже важливо - вчасно відстежити, вчасно звернутися до лікаря", - розповів Шахов.
Як уточнив у Telegram нардеп Олександр Дубинський, 16 березня Вельможний знаходився на погоджувальній раді ВР разом з главами всіх фракцій.
Сам Вельможний пізніше повідомив в Facebook, що його з сином госпіталізували в Олександрівську лікарню з симптомами, схожими на COVID-19.
"Перший тест на коронавірус показав негативний результат. Найближчим часом тест проведуть повторно", - зазначив він.
Нагадаємо, про зараження Шахова коронавірусом стало відомо 18 березня. Пізніше інфекцію виявили у його дружини.
У той же день були встановлені 50 осіб, які контактували з нардепом. Члени комітету Ради з екології самоізолювалися.

В Україні на 21 березня офіційно підтверджені 47 випадків коронавірусу, з них три закінчилися смертю і один - одужанням.

Related

Політика 4832384153851847397

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item