Пішла гуляти і зникла: 6-річну дівчинку шукають близько півтисячі людей

Пішла гуляти і зникла: 6-річну дівчинку шукають близько півтисячі людей

На Харківщині близько півтисячі людей розшукують 6-річну Мілену Шевельову.
Дівчинка 26 квітня близько 18:00 пішла з дому в селі Соснівка та до теперішнього часу не повернулась, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.
Її прикмети: на вигляд 6-7 років, зріст 130 см, худорлявої статури, коротке світле волосся, зелено-карі очі, носить окуляри.
Була одягнена в куртку бузково-рожевого кольору з капюшоном, чорні кросівки Nike з рожевими вставками, чорні спортивні штани.
Дівчинка з батьками приїхала в гості до баби з Харкова. Мілена з двоюрідним братом-однолітком вийшла з двору погуляти. Брат був на велосипеді, дівчинка бігла за ним. У результаті хлопчик додому повернувся один.
"Величезна кількість людей і автомобілів в окрузі 10-15 кілометрів. На питання, де шукати, відповісти неможливо. Здається, що шукали вже всюди, причому багаторазово. І будинки всі перевірили, і льохи, і горища, всі посадки, і ліси, і поля. І собак там повно. Все перевіряли і продовжуємо перевіряти по 30-му колу", - каже волонтер Костянтин, передає gx.net.ua.









За словами місцевих жителів, загубитися в Соснівці ніде - село маленьке, в ньому всі один одного знають. Чужих машин в населеному пункті не було - їх відразу помітили б.
Зараз волонтери розробляють три версії зникнення Мілени, дівчинка могла заблукати, могла заночувати у незнайомих людей похилого віку, які не мають інтернету. І основна версія - викрадення.
Якщо комусь відома будь-яка інформація про розшукувану, поліцейські просять повідомити її за телефонами: (05764) 5-14-33, (063)830-47-68, (05764)5-16-63 , 102 або іншими доступними способами.
10 грудня торік в Роздільнянському районному суді на Одещині почали судити 22-річного Миколу Тарасова. Підозрюють в убивстві 11-річної Дарини Лук'яненко з райцентру Іванівка Одеської області. Дівчина зникла 13 червня дорогою до школи. Її шукали понад 500 людей. Тіло знайшли за шість днів у вигрібній ямі туалету в дворі підприємців Тарасових. Їхній молодший син Микола зізнався. Він заманив у двір і хотів зґвалтувати, а коли Дарина почала пручатися — придушив і проштрикнув шию.

Related

Гаряча новина 1787756945968444049

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item