Лавру закрили на карантин, священики здали тести

Лавру закрили на карантин, священики здали тести
Лавра також пішла на карантин

Братія Києво-Печерської Лаври разом із намісником, митрополитом Павлом, пройшла лабораторне тестування на коронавірус.

 
Києво-Печерська Лавра (УПЦ МП) до закінчення національного карантину буде проводити богослужіння в закритому режимі, йдеться на офіційному сайті Лаври.
 
"У зв'язку з поширенням на території України інфекційного захворювання COVID-19 були посилені карантинні заходи. Тому в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі із цього моменту і до офіційного закінчення національного карантину богослужіння будуть відбуватися в закритому режимі (з онлайн-трансляцією), без участі прихожан і паломників", - сказано в повідомленні.
 
На сайті також повідомляється, що братія Києво-Печерської Лаври разом із намісником, митрополитом Павлом, пройшла лабораторне тестування на коронавірус.
 
Результат обстеження буде відомий найближчим часом.
 
Нагадаємо, ще 13 березня настоятель Києво-Печерської Лаври Павло закликав вірян ходити на богослужіння, незважаючи на карантин: "Єдине, що від нас сьогодні потрібно - молитися, постити, ходити в храм, причащатися і причащати дітей. Не дивіться, старше покоління чи молодше - всі поспішайте в храм. Читайте псалтир, Євангеліє, обійміть один одного, покрийте все любов'ю".

Related

Суспільство 694534783224700817

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item