На Миколаївщині обвинувачений погрожував заразити суддю COVID

Суддя заявила про загрозу для життя після інциденту

Обвинувачений плюнув в голову судді і заявив, що хворів наприкінці березня коронавірусною інфекцією і гепатитом.

На Миколаївщині на засіданні Арбузинського районного суду підозрюваний погрожував судді навмисним зараженням коронавірусом і гепатитом, повідомляє Судова влада.
Коли підозрюваному продовжували тримання під вартою, він почав вимагати у судді посвідчення, оскільки, за його інформацією, вказаний суд є ліквідованим.
 
"Потім, як повідомляє суддя, обвинувачений, "через отвір скляної решітки, де він на той час перебував, двічі плюнув на мене в область голови та обличчя". Обвинувачений повідомив, що має низку хронічних захворювань, про які не бажає говорити, "в тому числі хворіє на гепатит і хворів на СОVID-19 наприкінці березня", - йдеться в повідомленні.
 
Чоловік заявив, що розуміє наслідки можливого зараження судді наявними у нього хворобами.
 
"Суддя зазначає, що дії обвинуваченого створюють для неї загрозу зараженням інфекційними хворобами, які є небезпечними для її життя", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначена інформація внесена до реєстру повідомлень суддів про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя. Факти, викладені суддею, перевірить Вища рада правосуддя, після чого ухвалить відповідне рішення.
 
Нагадаємо, на сьогоднішній день в Україні 9009 підтверджених випадків зараження.

Related

Суспільство 6771457962147412735

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item