Гороскоп на 05 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 05 травня 2020 року.
Гороскоп на 05 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні зірки радять Овнам відмовитися від ініціативи і намагатися лише грамотно відповідати на чужі ходи. День гарний для рівноправного партнерства, можна закласти основу для міцного майбутнього союзу. Зашкодять гармонії перегини і порушення міри. Наприклад, ваші або чужі завищені претензії. Небезпека зросте, якщо міна під відносини була закладена раніше (незадоволені амбіції, старі рахунки).
Телець
Тельцям сьогодні важливо підтримувати баланс у поточних справах. У відносинах з людьми краще слідувати етикету: так буде простіше шукати і пропонувати допомогу, взаємодіяти з партнером, клієнтом, колегою, з продавцем чи покупцем. Підніме настрій і гармонія в деталях. Не слід недооцінювати сервіровку столу, приємні звуки й аромати, дрібниці в рутинній роботі, що радують око, або в ході лікування.
Близнюки
Сьогодні Близнюки досягають успіху завдяки своїм талантам, привабливості, креативності, доброму смаку. Вітаються заняття фітнесом, танцями, модою, дизайном, мистецтвом. Для повної гармонії більшості Близнюкам потрібен партнер, друг чи однодумець. В будь-якому союзі буде важливо вчасно робити свій крок назустріч іншій людині: це зробить відносини більш красивими і життєздатними.
Рак
Сьогодні Ракам зірки радять поставити на перше місце рівновагу інтересів. Саме вона буде необхідна для успіху в справах, балансу у відносинах і комфорту в будинку. Заради неї часом доведеться йти на компроміс і діяти в незвичайному стилі. Утримувати її стане важче, якщо ви грубо порушите сформований статус-кво. Наприклад, завищите свої запити чи підете наперекір визнаним авторитетам.
Лев
Левам не варто упускати шанс добре провести час в приємній компанії. Особливо, якщо друзів стало менше, або відносини з ними стають більш напруженими. Цей день дає можливість поспілкуватися поза ділового чи іншого хворобливого контексту, заради романтики або задоволення. Можна на час забути про службові ранги, особисті амбіції, субординацію, головне — слідувати загальним правилам етикету.
Діва
Для Дів цей день буде відзначений тією чи іншою удачею. Ціною успіху не завжди будуть гроші. Частіше секрет буде критися у вашому умінні ладити з людьми, бути хорошим партнером і другом, враховувати чужі інтереси. А також знати міру і не завищувати планку потреб, порівняно з навколишніми. Можливий обмін новими унікальними послугами або незвичайними дизайнерськими речами, каршерінг, шопінг складчину.
Терези
Сьогодні зірки ласкаві до Терезів, поки ті знають міру. День вдалий для будь-якої діяльності, яка вам до душі. Можна сміливо розвивати проекти і відносини, які вам подобаються. Фортуна зрадить вас або вимагатиме за свої послуги подвійну ціну, якщо ви перевищите свої повноваження, захочете отримати додаткові блага або розширити територію: в цьому випадку, ви будете діяти вже на свій страх і ризик.
Скорпіон
В цей день Скорпіонам не варто діяти за інерцією і планувати справи по-старому. Однак ви можете дозволити собі багато чого, якщо вже зорієнтувалися в нових обставинах і добре засвоїли їх основні закони. Але навіть в цьому випадку вам не варто претендувати на особливе становище, наприклад, на статус привілейованого одинака. Краще рахуватися з ситуацією і залишатися в зв'язці з іншими людьми.
Стрілець
Для Стрільців це гармонійний день, поки їх авантюри не стають занадто витратними. Зірки радять вам знати міру в гонитві за ексклюзивом. Це відповідний момент для активної участі у спільному проекті, але вам краще дозувати свою участь у ньому, у тому числі фінансову. Не варто намагатися одним стрибком переміститися в майбутнє, краще не вважати себе унікальним і рухатися в нього разом з усіма.
Козоріг
Козорогам сьогодні краще відмовитися від претензії на звання гуру. Ваша спроба залишатися непогрішимим авторитетом і користуватися особливими привілеями внесе в ситуацію нікому непотрібну напруженість. Шкідливі будь-які перекоси з владою, контролем і дистанцією, спалахи емоцій. Навіть якщо ви керівник, визнаний лідер або унікальний фахівець, намагайтеся бути привітніші, не виходьте за рамки пристойності.
Водолій
Для Водоліїв це приємний, мотивуючий і результативний день. Які б не були ваші цілі і плани, не варто сидіти без справи, так як в будь-якій сфері на вас чекають певні зрушення. Головним «підводним каменем» стане ваше таємне честолюбство. Зірки нагадують, що в цей момент ви у владі неминучих обмежень (які вам в чомусь навіть корисні), і радять поки приборкати свої приховані амбіції.
Риби
Сьогодні головною гарантією успіху і безпеки для Риб стане почуття міри, а також скромність. До неприємних результатів призведе відчуття власної величі й вседозволеності, в силу якихось особистих досягнень або приналежності до впливового клану. Погану послугу вам надасть азарт. З будь-якої гри важливо вийти вчасно, поки вона не стала небезпечною. Не кращий день для індивідуальних починань.

Related

Цікаво 1391000692992461557

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item