Сівохо: Зеленський ще зробить нам сюрприз.

Сівохо: Зеленський ще зробить нам сюрприз.
Сівохо (праворуч) про Зеленського: Я знаю його як людину з твердою волею

Український актор, креативний продюсер студії "Квартал 95", колишній радник секретаря РНБО Сергій Сівохо в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав, що головним досягненням Володимира Зеленського на посаді президента вважає об'єднання країни, головною невдачею – невиконання всіх передвиборчих обіцянок.


Український актор, креативний продюсер студії "Квартал 95", колишній радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сівохо вважає, що президент України Володимир Зеленський ще зможе здивувати громадян. Таку думку він висловив у програмі "БАЦМАН" головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

Говорячи про досягнення Зеленського за перший рік президентства, Сівохо зауважив, що главі держави вдалося головне – об'єднати країну "для того, щоб вона переобрала курс, напрямок свого руху".

Серед головних недоліків – президенту не вдалося виконати всі передвиборчі обіцянки, вважає актор.

"Я не маю всієї інформації, яку має Зеленський, тому я не можу робити висновки, чому він вчиняє так чи сяк. Але я сподіваюся (я знаю цю людину давно, я знаю його як людину з твердою волею), що він ще зробить нам сюрприз", – зазначив Сівохо.

Журналістка уточнила, чи це буде гарний сюрприз, чи не дуже.

"Це буде приємний сюрприз. Хоча, дивлячись для кого. Якщо він посадить негідників і розкрадачів, для них це буде неприємним сюрпризом, а для нас – приємним. Якщо він приведе мир на територію Донбасу, для мене це буде приємним сюрпризом, а для партії війни – неприємним", – сказав креативний продюсер студії "Квартал 95"

Він зазначив, що в Україні "абсолютна меншість" виступає за продовження "огидних процесів", які спостерігали у країні останнім часом, – війни і корупції.

"Їх незрівнянно мало, якщо порівнювати з нормальними людьми", – підкреслив Сівохо.

Зеленського обрали президентом 21 квітня 2019 року, він обійняв посаду 20 травня. У другому турі виборів за Зеленського віддало голоси 73,22% виборців, за його суперника, п'ятого президента Петра Порошенка – 24,45%.

Серед головних досягнень президента команда Зеленського назвала 14-годинну пресконференцію, відкриття ринку землі й часті відеозвернення глави держави до громадян.

Ще до висунення кандидатом у президенти Зеленський в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону так сказав про свою майбутню політичну кар'єру: "Якщо мене оберуть президентом, спочатку будуть обливати брудом, потім – поважати, а потім – плакати, коли піду". 

Related

Політика 6854049336564404364

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item