Існують 12 сценаріїв розвитку подій на Донбасі - Резніков

Існують 12 сценаріїв розвитку подій на Донбасі - Резніков
Резніков розповів про варіанти повернення Донбасу.

Віце-прем'єр-міністр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що реінтеграція Донбасу буде залежати від розвитку ситуації в регіоні і зазначив, що розглядає близько 12 можливих сценаріїв.
На даний момент немає чіткого розуміння, як буде відбуватися реінтеграція Донбасу, оскільки існує ряд незалежних чинників, включаючи економічний, політичний і геополітичний, він заявив в інтерв'ю "Новинам Донбасу".
"Все залежить від сценаріїв розвитку подій, які будуть і можуть відбуватися. Вони дуже різні. Вони залежать від різних факторів, і на жаль, не всі вони залежать від України ... І в залежності від цього, ми готуємося до різного розвитку подій: короткострокові, середньострокові, довгострокові. у мене в голові сьогодні близько 12 сценаріїв розвитку подій. Від дуже негативних до дуже позитивних", - сказав міністр.
Резніков також відзначив, що початок деокупацію може відбутися протягом року, "а може і не відразу".
Раніше Резніков заявив, що окупований Донбас РФ використовує як навчальний полігон: артилеристи російських військових закладів приїжджають сюди складати іспити.

Related

Події в Україні 8003305288489352849

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item