Гороскоп на 24 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 травня 2020 року.
Гороскоп на 24 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні збережеться увага Овнів до інформаційних потоків, залишиться високою потреба в спілкуванні. Цільові контакти і поїздки, пошук важливих даних краще перенести на першу половину дня. Чим ближче до вечора, тим частіше буде розсіюватися ваша і чужа увага, почне знижуватися колишній градус цікавості до теми. Ваші попутники і співрозмовники можуть втратити інтерес до спілкування або спільного заходу.
Телець
Сьогодні в близькому оточенні Тельців мало що зміниться. Зірки радять не послаблювати контроль за важливими справами і платіжними операціями, бо збережеться ризик плутанини, спотворень і непорозумінь. Частина питань буде «підвішена». Не варто чекати від себе бурхливої продуктивності, а від інших повної чесності. Хорошим результатом слід вважати відсутність великих втрат, дрібні невдачі не в рахунок.
Близнюки
Для Близнюків день почнеться з приємної романтичної або ностальгічної ноти. Головною потребою дня буде спілкування. Багато Близнюків не стануть слухати чесних порад з боку і віддадуть перевагу своєму, трохи прикрашеному баченню теми. Зірки радять не відкладати до вечора важливі розмови і інтенсивні предметні роздуми. Залишок дня можна провести в згоді зі своїми звичками і настроєм.
Рак
Для Раків ця доба може так і залишитися днем «запитань без відповідей». Зірки радять не витрачати сили на спроби з'ясувати істину, оскільки зараз це завдання нездійсненне. Все, що ви можете зробити в цей момент — довіритися інтуїції, або набратися терпіння і покластися на час. Будь-яку інформацію слід сприймати з обережністю, включаючи привабливі пропозиції, компліменти і приємні натяки.
Лев
Сьогодні у Левів збережеться тяга до спілкування з однодумцями (або з одним, але значущим другом). Не виключено, що вона буде взаємною, друзі продовжать мати потребу у вашій присутності або думці. Найбільш важливі й делікатні теми зірки радять обговорити ще до настання вечора. Залишок дня краще присвятити необтяжливим бесідам на вільні теми, в яких не потрібна особлива делікатність.
Діва
Дівам аж до ночі потрібен контроль за ходом спілкування: листування, дискусії. Ініціативу в розмові доведеться перехоплювати тонко, оскільки ситуація не вітає прямого тиску. Гору візьме той, у кого краще «підвішений язик», є схильність до інтриги або маневру. Краще ухилитися від словесної пікіровки, якщо ви любите простоту і ясність, не є блискучим оратором і досвідченим маніпулятором.
Терези
Сьогодні зірки радять Терезам почекати з ініціативою вранці: це час, хоч і приємних, але все ж ілюзій. Всі плани (особливо, пов'язані зі спілкуванням або навчанням) варто перенести на денні години: до цього часу туман розсіється, а інтелектуальні здібності будуть на піку. Можливі приємні новини здалеку. На вечір не варто планувати нові завдання, краще плавно завершити розпочатий захід.
Скорпіон
Сьогодні обставини дають Скорпіонам говорити на найрізноманітніші теми, включаючи таємні і інтимні. Однак не всім представникам знаку така свобода слова доведеться за смаком. Можливо, вас не влаштує легковажний погляд на деякі делікатні нюанси, які ви воліли б залишити в «приватній зоні». Не варто обговорювати питання, які ви вважаєте для себе серйозними, з випадковими людьми.
Стрілець
Сьогодні зірки радять Стрільцям віддати ініціативу співрозмовникові, залишаючись в ролі уважного слухача. У багатьох випадках, сценарій реалізується сам собою: навіть якщо ви спробуєте перехопити ініціативу, за вашим візаві залишиться останнє слово. Не варто планувати на цей день рівноправний діалог, в якому ви докладно викладаєте свою позицію. Вас або не почують, або зрозуміють поверхнево.
Козоріг
Сьогодні для Козорогів може стати важливою думка помічника або людини, яка надала їм послугу. Можливо, це буде слово колеги, лікаря, секретаря, представника якої-небудь установи. При цьому зірки натякають, що ви не зобов'язані приймати в рахунок слова випадкових людей і підтримувати з ними бесіду. Важливий контакт з членами своєї референтної групи, друзями за загальним хобі або загальною проблемою.
Водолій
Сьогодні Водоліям буде легко спілкуватися з людьми, особливо, які розділяють їх захоплення. Це також вдалий момент для розмови з дитиною, партнером по справі або грі, романтичного особистого листування. Ще один бонус дня — можливість гармонійно вжитися в роль, яка вам подобається. Не варто відкладати на вечір найважливіші акції: особисту зустріч, надсилання листа, обговорення цінної творчої ідеї.
Риби
Сьогодні Риби не найбільш адекватні оратори, мислителі та співрозмовники. Ви можете неправильно сприйняти чужу заяву або пораду. Вам буде не завжди легко знайти спільну мову з домочадцями, батьками, партнером. Потрапити в халепу ви можете і в цільових переговорах, і у випадковій дискусії. Зірки радять не поспішати з висновками і розгорнутими відповідями на поставлені вам питання, утриматися від відправлення листа.

Related

Цікаво 6082508724429285107

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item