Гороскоп на 14 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 травня 2020 року.
Гороскоп на 14 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнам приємно відчувати себе частиною колективу або усвідомлювати свою скромну особисту роль в загальних подіях. В спілкуванні з людьми будуть переважати дружність і дипломатичність. Можна добре провести час у компанії старих знайомих, особливо, якщо ви з ними давно не бачилися. Заходи, що вимагають підвищеної активності та комунікабельності, зірки радять планувати на першу половину дня.
Телець
Сьогодні зірки радять Тельцям підтримувати приятельські відносини і дружні симпатії. Бажано прагнути до легкого необтяжливого контакту, не підкреслювати своє Я. Рівне спілкування не лише стане гарним засобом, що відволікає, але і допоможе вам залагодити частину дрібних поточних справ. Дамам-Тельцям обіцяє терапевтичний ефект шопінг «за компанію», обіцяє невеликі приємні придбання.
Близнюки
Сьогодні Близнюки мають можливість продовжити той чи інший приємний для них ефект, додати щось у скарбничку свого гарного настрою. Вам буде до душі атмосфера цієї доби, яка не припускає роботи на знос, поспіху і надмірної серйозності. Можна продовжити флірт, покупки, спілкування, улюблені косметичні процедури. Важливі розмови і дії вам краще перенести на ранок, а ввечері розслабитися.
Рак
Сьогодні Ракам краще дотримуватися вчорашньої політики, суттю якої є підстроювання до обставин і гармонійне «вливання в маси». Ви чудово проведете день, якщо вмієте підтримувати приємну розмову і не створюєте нікому проблем. В цьому випадку, вам буде однаково комфортно серед близьких людей і у випадковій компанії. В останній можна несподівано зустріти забуте, але знайоме обличчя.
Лев
Сьогодні зірки пропонують Левам бути терплячими і більш дипломатичними, підтримувати контакти зі старими знайомими і друзями. Не завадить проявити увагу до колишніх колег або клієнтів: не виключено, що в нових обставинах ваша співпраця несподівано відновиться. Якщо ви не в злагоді з партнером або близьким другом, відновити розуміння буде набагато легше в вашій загальній давній компанії.
Діва
Сьогодні Дівам краще зробити акцент на завданнях, пов'язаних із соціалізацією. Чим найбільш гармонійно ви вписуєтеся в потрібне середовище і легше знаходите спільну мову з оточуючими, тим краще виглядають ваші професійні і особисті перспективи. При цьому важливо не перестаратися і не перейти межу, за якою ви ризикуєте здати свої позиції і втратити самоповагу. Не варто на догоду людям йти проти своїх переконань.
Терези
Сьогодні зірки на боці Терезів і всюди підтримують комфортну для них обстановку. Ви будете однаково добре відчувати себе в знайомій і випадковій компанії, в «рідних пенатах» і далеко від дому. Добре освіжати в пам'яті забуті приємні враження, незвичайні зустрічі та стосунки, оригінальні творчі задуми. День підходить для прогулянок по знайомих місцях, відновлення листування або роману.
Скорпіон
Сьогодні зірки радять Скорпіонам плисти за течією, а не проти неї. Недоречні «африканські пристрасті». Якщо ви не хочете брати участь у спільних справах, не варто перешкоджати іншим — наприклад, ревнувати до несподіваних нових захоплень своїх друзів, дітей або близьких. Вітається товариськість, але не варто розраховувати на розуміння, торкатися у розмовах надто інтимних тем.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям важливо цінувати атмосферу свободи і доброзичливості. Не варто псувати її відсиланням до неприємного минулого, створюючи підґрунтя для сварки. Краще під будь-яким приводом зміцнювати взаєморозуміння, ростити гармонію в сімейних, любовних, партнерських відносинах. Привід знайти легко: цей день підходить для спілкування, прогулянок, неформальних тусовок, романтики, примирення, відновлення симпатії.
Козоріг
Козорогам зірки натякають, що сьогодні мають мало значення формальності. Це день вільного часу і відступу від непорушних законів. Ніщо не заважає вам піти на поводу у свого ненавмисного капризу, влитися у випадкову компанію або змінити звичне «правильне» меню: досить того, щоб це було приємно вам і оточуючим, а також не надто обтяжливо для вашого гаманця.
Водолій
Сьогодні Водолії мають право спиратися на свій настрій і звички, у будь-якій ситуації шукати свою особисту зону комфорту. Однак варто стежити, щоб це не завдавало шкоди оточуючим, у тому числі, близьким і домочадцям: їх інтереси можуть бути зачеплені вашими примхами. День сприятливий для невинного хобі, романтики, відпочинку, легких розваг, підходить для б'юті-процедур, вибору косметики і парфумерії.
Риби
Риби проведуть цю добу приємно, якщо приймуть як даність запропоновані для них умови й обставини. Сьогодні не в пошані формальності, а також надмірна емоційність, уразливість, скритність, «замороченність» (у тому числі, на минулому). Від вас будуть чекати демократичності, співчуття популярним ідеям і смакам, інтересу до моди і новин, які хвилюють всіх. День підходить для тусовки, візиту в гості.

Related

Цікаво 8100347906180029456

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item