Під Одесою виявили безпілотник, який літав над військовою частиною

Під Одесою виявили безпілотник, який літав над військовою частиною
Над військовою частиною під Одесою виявили безпілотник

Військові швидко знайшли людину, яка керувала літальним апаратом, її притягнули до адміністративної відповідальності.

 
Над військовою частиною в Одеській області кружляв безпілотник. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в середу, 20 травня.
 
"Вчора, 19 травня, патрульний Одеського загону Морської охорони виявив малий летальний апарат, що плавно кружляв над розташуванням військової частини", - сказано в повідомленні.
 
Спецгрупа реагування виявила в прогулянковій зоні найближчого місця відпочинку людину, яка керувала квадрокоптером. Щоб встановити особу, перевірити законність запуску приладу і обставини відеозйомки, чоловіка запросили в управління загону Морської охорони.
 
"Оператор повітряної зйомки не здивувався наближенню військових, а навіть зрадів. З'ясувалося, що громадянин України є законослухняним і свідомим. Про додаткові тимчасові режимні обмеження в контрольованих прикордонних районах щодо здійснення будь-яких польотів легкомоторних літальних апаратів, квадрокоптера, повітряних безмоторних засобів пересування і т.д. знайомий, але не зміг самостійно з'ясувати, куди саме потрібно звернутися для отримання відповідного дозволу. Чоловік пояснив, що сфера його професійної діяльності пов'язана з будівельними проектами, тому проводив зйомку місцевості в рамках підготовки звіту про проведені будівельні роботи неподалік", - повідомляють прикордонники.
 
Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму, а також повідомили йому адресу звернення із заявами про проведення аерофотовідеозйомки.
 
Нагадаємо, що раніше під Ужгородом прикордонники зі стріляниною затримали безпілотник. Літальний апарат прямував зі Словаччини в Україну. Він міг використовуватися з протиправною метою.
 
Також повідомлялося, що в Одесі прикордонники затримали білоруса, який запустив дрон. Про тимчасові режимні обмеження в контрольованих прикордонних районах іноземець нібито не знав.

Related

Події в Україні 5621031614412805229

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item