У центр Києва стягнули поліцію через масові акцій

У центр Києва стягнули поліцію через масові акцій
Село на Закарпатті закрили на карантин

Коронавірус підтвердили у 28 місцевих жителів. Тепер там встановили пункти пропуску і проводять дезінфекційні заходи.

 
Село Ворочово Перечинського району Закарпатської області закривають на карантин. Про це повідомляє Закарпатська ОДА у Facebook у неділю, 24 травня.
 
"У 28 жителів села Ворочово Перечинського району підтверджено COVID-19, за даними Закарпатського обласного лабораторного центру. У зв'язку із цим у Закарпатській ОДА відбулося засідання комісії з ліквідації надзвичайної ситуації. Керівник робіт видав розпорядження, за яким у межах села Ворочово із 24 травня 2020 року встановлять карантинну зону й облаштують контрольно-пропускний пункт на в'їзді і виїзді", - сказано в повідомленні.
 
Село знаходиться в передмісті райцентру Перечин, тому тим жителям села, які працюють в установах охорони здоров'я, закладах, організаціях, інших об'єктах критичної інфраструктури, видадуть спеціальні перепустки для переміщення через КПП.
 
Також заплановано дезінфекційні заходи в житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах і здійснюватимуть щоденну дезінфекцію проїжджої частини доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій.
 
Нацполіції області доручено забезпечити контроль за режимом самоізоляції і карантинними заходами на території Перечинської об'єднаної територіальної громади.
 
Нагадаємо, що на Київщині готуються послабити карантин. У Київській ОДА кажуть, що послабити карантин можуть найближчими днями, незважаючи на високу інцидентність коронавірусу в області.
 
Також повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я не скасує масковий режим після закінчення карантину. Навіть після завершального етапу ослаблення карантину українцям доведеться носити засоби індивідуального захисту.

Related

Суспільство 7024724907362848605

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item