Трирічна дитина зникла з готельного номеру на курорті

Трирічна дитина зникла з готельного номеру на курорті

Трирічна Меделайн Маккейн зникла з готельного номеру батьків у Португалії 3 травня 2007-го. За два тижні дівчинці мало виповнитися чотири роки.
Британці Джеррі і Кейт Маккейни приїхали у Португалію в Прая да Луш відпочити з Меделайн і дворічними двійнятами Шоном і Амелі. Домовились з друзями увечері 3 травня піти в бар. Діти вже спали в номері. Батьки щопівгодини ходили перевіряти, як вони. О 10-й вечора мати побачила, що Меделайн зникла.
Місцева поліція вважала, що дівчинка знайдеться. Не передали оперативно опис дитини на кордон з Іспанією. Там не обшукували автомобілі.
Згодом почалися міжнародні пошуки. Знайти Меделайн закликали футболіст Девід Бекхем, письменниця Джоан Роулінг.
У вересні поліція Португалії назвала Джері і Кейт підозрюваними. У багажнику їхнього орендованого авто знайшли ДНК дівчинки. Обоє батьків медики. Була версія, що дали дітям снодійне, але в Меделайн почалася реакція. Поліція припускала, що сховали її тіло, а тоді перевезли кудись. Маккейни заперечили цю версію. За ними постійно стежили і поліція,і репортери. Вибратись кудись, щоб сховати тіло, не могли. Шеф поліції пізніше визнав, що результати аналізів не були переконливими.
За вісім років детективи британського Скотланд-Ярду витратили на пошуки зниклої Меделайн Маккейн 11 млн фунтів — 370 млн грн. 31 детектив та їхні помічники працювали винятково над цією справою. Не знайшли жодного причетного, не мають зачіпок. Про долю дівчинки нічого не відомо.

Related

Події у світі 4047055843800701959

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item