Звіробій пояснила, ким залишиться Зеленський в історії України: "Він не розуміє, у що вляпався"

Звіробій пояснила, ким залишиться Зеленський в історії України: "Він не розуміє, у що вляпався"

Волонтер АТО і ООС Маруся Звіробій впевнена, що після історії з кримінальною справою проти неї і Софії Федини президент Володимир Зеленський залишиться в історії України просто "брудною плямою". 

Вчора, 14 травня, в телеефірі волонтер АТО і ООС Маруся Звіробій пояснила, що історія кримінальної справи проти неї і Софії Федини погано позначиться на біографії президента Зеленського. Волонтер зазначила, що він не розуміє, у що вляпався, коли вплутався в цю історію. 

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на її виступ на "Прямому" в Youtube

Вона підкреслює, що у президента немає гідного виходу із ситуації з кримінальними справами проти волонтерів та нардепів. Звіробій підкреслює, що Зеленський в будь-якому випадку жорстоко програє. 

Волонтер пояснила, що як тільки президент особисто вплутався в цю справу, то поставив хрест на своїй репутації. Вона підкреслює, що їх виступ в основному було направлено на Росію і Донбас, а про главу держави там лише три хвилини. 

Також Звіробій вважає, що ситуація з відведенням військ є провальною і необхідно перестати йти даним методом. Вона пояснила, що після історії з кримінальною справою проти неї і Софії Федини президент Володимир Зеленський залишиться в історії України "просто брудною плямою".

Related

Події в Україні 3079006872524212574

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item