Печиво З КРЕМОМ, З ЧАЄМ МАТЧУ І ЯГОДАМИ

Печиво З КРЕМОМ, З ЧАЄМ МАТЧУ І ЯГОДАМИ

Спробуйте це  незабутнє печиво до чаю або кави. Здивуйте ваших рідних, чи гостей смачним печивом.

Тісто на 2 порції:
- 250 г вершкового масла,
- 175 г цукру,
- 40 г мигдального борошна,
- 400 г борошна,
- 1 яйце + 1 жовток,
- 1-2 ст л крижаної води.

Начинка:
- 1/4 ст кукурудзяного крохмалю,
- 3/4 ст цукру,
- 400 мл молока,
- 4 жовтки,
- 2 ст л вершкового масла,
- 2 ст л чаю матчу,
- ваніль,
- дрібка солі,
- лайм, чорниця, ожина.

У чаші блендера змішати масло, цукор, мигдальну борошно, борошно, сіль, ваніль. Пульсуючими рухами довести до стану крихти. Додати яйце, жовток і якщо потрібно воду. Як тільки тісто почне збиратися в кого, сформувати кулю, загорнути в плівку і покласти в холодильник на пару годин.

Форму змастити маслом. Половину тіста розкачати між двома шарами пекарської папери, перенести в форму, надлишки зрізати. Поставити форму з тестом в морозилку на 15-20 хвилин. Духовку розігріти до 180 град. У форму з тестом покласти шматок паперу, зверху насипати "вантаж". Випікати 20 хвилин з вантажем, потім прибрати і тримати в духовці до готовності ще хвилин 10. Остудити.

Для крему чай залити 2 ст л окропу. Змішати крохмаль з 1/4 ст цукру і 1/2 ст молока, додати жовтки і добре розмішати. Час, що залишився молоко перелити в глечик, всипати цукор, що залишився, ваніль і довести до кипіння. Зняти з вогню і тонкою цівкою при постійному помішуванні додати в суміш з жовтками. Все перелити назад в кухлик і варити при постійному помішуванні на повільному вогні до кипіння і загустіння. Зняти з вогню, додати чай і масло. Перемішати, накрити харчовою плівкою і остудити.


Остиглий крем викласти на готову основу тарта, добре розрівняти і прикрасити по своєму смаку. Дати постояти в холодильнику мінімум пару годин.


Related

Смачно 4287125733295707567

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item