В Івано-Франківську відновив роботу громадський транспорт: умови перевезення пасажирів

В Івано-Франківську відновив роботу громадський транспорт: умови перевезення пасажирів
В Івано-Франківську відновив роботу громадський транспорт для спецперевезень
В Івано-Франківську з 12 травня в рамках ослаблення карантину відновив роботу громадський транспорт в умовах спеціальних перевезень.

Про це повідомили мер Івано-Франківська Руслан Марцінків в Facebook.
"З сьогоднішнього дня запрацював транспорт в умовах спецперевозок. Радує, що поки пасажири відповідально поставилися до правил. Скупчень немає, всі дотримуються правила. Водії стежать за порядком у транспортному засобі. Щоб його заповненість не перевищувала кількості сидячих місць, всі мали маски і довідку з місця роботи. Значних порушень зараз не зафіксовано", - написав Марцінків.
В Києві та інших містах залишається обмеженою робота громадського транспорту - ним можуть користуватися тільки пасажири, що мають спецперепустки. Досі не працює метро та не поновили регулярних і нерегулярних перевезень пасажирів автотранспортом у приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні.
12 травня в Києві розпочався перший етап пом'якшення карантину, введеного через пандемію коронавірусу. З цього дня поновлюють роботу заклади торгівлі та надання побутових послуг, розташовані не в торгово-розважальних центрах, мають окремий вхід з вулиці та площу до 300 кв. м.

Related

Події в Україні 2559520777463746583

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item