В оточенні президента Зеленського надто мало патріотів - Дубровський

В оточенні президента Зеленського надто мало патріотів - Дубровський
У світі після пандемії головне - щоб Україна була. Лишалася соборною, незалежною, вільною.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить економіст Володимир Дубровський.
"Деякі дії нашої влади виглядають абсурдно. Переслідують учасників Революції гідності, паплюжать тих, хто захистив Україну 2014-го. Карантин викликає велике напруження в суспільстві. У багатьох закінчуються гроші. При цьому з одного боку - прямі російські агенти Медведчук і Ко, а з другого - Порошенко, який не змирився з поразкою на виборах, сіють ненависть. Може статися соціальний вибух. Це вкладається у сценарій Путіна, який хоче створити в Україні хаос. На цьому тлі у Зеленського є екзистенційний вибір: працювати з МВФ чи обрати Коломойського, який радить надрукувати гроші, або взяти їх у ворога", - пояснює експерт.
За його словами, є позитивні ознаки, що це розуміє наша влада.
"Володимир Зеленський з'явився у Верховній Раді, коли голосували в першому читанні за закон про неповернення націоналізованих банків колишнім власникам. І парламент підтримав рішення.
На жаль, в оточенні президента мало представників патріотичного експертного середовища. Зате небувалим соціальним ліфтом, поруч із порядними та відповідальними людьми, скористалися авантюристи. І таке враження, що вони беруть гору", - додає економіст.
Повне інтерв'ю з Володимиром Дубровським читайте у журналі "Країна" від 30 квітня.
21 квітня виповнюється рік, як Володимира Зеленського обрали главою держави у другому турі президентських виборів. Його підтримали понад 73 відсотки українців.
Президент розпустив Верховну Раду. На дострокових парламентських виборах 2019 року його партія "Слуга народу" отримала більшість, а він – не бачену доти владу в країні.

Related

Суспільство 6265052747960356663

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item