Гороскоп на 01 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 01 липня 2020 року.
Гороскоп на 01 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Обставини цього дня не дозволяють Овнам діяти так, як їм хочеться, не дають вередувати або піддаватися своїм миттєвим поривам. Тим не менше, шанси на успіх великі. Ймовірність успіху вища, якщо ви не починаєте справи з нуля, а працюєте над старою проблемою в знайомих рамках, завершуєте проект, віддаєте борг, готові повернутися на час до колишніх посадових або сімейних обов'язків.
Телець
Тельцям доля дарує другий шанс у сфері права, кар'єри, освіти, у планах на еміграцію. Є можливість довести свої повноваження, реанімувати відносини, відновити документ, повернутися до старої розмови або контракту. Сторона, яка вас цікавить, бажає того ж, але її дії збивають з пантелику і деколи нагадують провокацію. Якщо ви розкусили чужі мотиви, можна трохи їм підіграти.
Близнюки
Сьогодні вибір у Близнюків невеликий: будь-яка розпочата справа затягує їх, немов у воронку. Процес роботи, лікування, ремонту, домашніх турбот, фінансових процедур може затягнутися. Нічого не залишається, як тільки змиритися з положенням справ і витягти з нього практичну користь. Побачити її не так вже й складно: саме життя змушує вас навести у справах порядок і усунути небезпечні протиріччя, які накопичилися.
Рак
Сьогодні Раки можуть довіритися натхненню чи долі. День допомагає розплутувати головоломки в відносинах (або успішно уникати пасток, якщо розрубати гордіїв вузол поки не можна). В рамках колишніх відносин, ви можете покластися на чужу доброту. До вас прихильно поставляться давні партнери, зовнішні інстанції, вдячні клієнти, а часом з вами будуть змушені поводитися благородно і старі вороги.
Лев
Сьогодні жодне заняття не обійдеться у Левів без глибокого занурення в матеріал або в передісторію питання. Результат досліджень дасть користь в практичному плані, але доведеться змиритися з болем переживань: будуть порушені неприємні для вас теми. Можливі дивні знахідки в будинку або офісі. Не найкращий момент для чищення і прибирання: сентиментальність завадить позбавлятися від зайвого і шкідливого.
Діва
Сьогодні Діви не в силах задовольнитися поверхневим знанням, невиразним спогадом або випадковою неперевіреною інформацією, тому в будь-якій справі схильні зупинитися і «копнути вглиб». День плідний для дослідників, для тих, хто стикнувся, в тій чи іншій формі, зі складною, небезпечною і неоднозначною життєвою ситуацією. Уникнути неприємностей допоможуть вам пам'ять і загострене чуття.
Терези
Сьогодні Терези мають шанс поправити матеріальне становище за рахунок старих резервів: сімейного майна, спадщини, спільного бюджету, колишніх вкладів або накопичень. Краще не купувати у цей день новинки, парадну амуніцію і речі для інших людей. Виявляться «з сюрпризом» функціональні покупки: в них знайдеться паралельна область застосування або вони не будуть використовуватися за прямим призначенням.
Скорпіон
Скорпіонам день дає можливість користуватися колишніми ресурсами і саме з них черпати підтримку. Це може бути і матеріальна допомога, і моральна вигода: підтримка родичів, співвітчизників або одновірців, належність до впливової соціальної групи. Не доведеться заслуговувати повагу оточуючих або професійну репутацію з нуля. Можна покластися на свою інтуїцію, пам'ять або віру.
Стрілець
Сьогодні зірки радять Стрільцям спиратися на таємні резерви, створені в минулому. Можна помітно просунутися у вирішенні застарілих проблем, пов'язаних з спільним майном, спадщиною, податками, кредитами. Разом з матеріальним добробутом та безпекою, день торкнеться і деяких моральних цінностей. Якщо ви орієнтовані на духовне життя, у цю добу можна присвятити себе йому без залишку.
Козоріг
Для Козорогів це насичений і продуктивний день. При цьому зовнішня активність у багатьох Козорогів буде зведена до нуля і замінена інтенсивним внутрішнім життям. Важливий акцент дня — погляд назад, з метою розчистити дорогу в майбутнє. В тій чи іншій формі, потрібне обговорення, осмислення і реконструкція минулого. Якщо колишні зв'язки і можливості використані не до кінця, пора виправити становище.
Водолій
Сьогодні успіхи Водоліїв залежать від уміння бути в тіні, проникливості і знання суворих життєвих реалій. Краще відстрочити вступ на посаду або на час скласти нові повноваження, свідомо підлаштуватися під тих, кого ви зараз потребуєте. В якості компенсації, вам варто сміливіше використовувати багаж минулого і свої приховані козирі: комусь ви зараз знову гостро потрібні у своїй колишній ролі.
Риби
Сьогодні Риби отримують перевагу (або «вангуют», що невдовзі отримають його). Зірки готові на час повернути вам цінний ресурс, привілей або джерело натхнення. Завдяки їм, у вас буде шанс реалізувати плани, які ви не встигли здійснити вчасно, з-за ліні або фатальних обставин. День допомагає відновити широкий кут огляду ситуації, дарує моральну компенсацію і духовне підживлення.

Related

Цікаво 397455042848398725

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item