У Слобідці жінка на автомобілі травмувала чотирьох дітей

У Слобідці  жінка на автомобілі травмувала чотирьох дітей

У селі Слобідка Калинівського району 15 червня місцева жителька у стані алкогольного сп'яніння наїхала на 4 дітей. Одна дитина в комі.
Аварія сталась близько 21:50 на вул. Руданського. За інформацією слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, встановлено, що 32-річна місцева жителька, під час здійснення розвороту заднім ходом, допустила наїзд на 4 дітей, які грались біля сусідського подвір'я - зазначили у МВС.
Жінка була за кермом автомобіля "ВАЗ 21103". Встановлено, що жінка перебувала за кермом у стані сп'яніння. "Драгером" зафіксовано 1,07 проміле алкоголю, що в п'ять разів перевищує допустиму норму. Водійка затримана.



Потерпілих дітей віком 4, 6, 7 та 8 років каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню. Найстарший із хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою знаходиться у комі.
Відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.
У Києві після ДТП патрульну поліцейську госпіталізували з переломами обох ніг і тазу. Аварія сталася на перехресті проспекту Вернадського та Великої кільцевої дороги.

Related

Гаряча новина 593957910921650529

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item