Путін: Ми ж не посварилися з Україною

Путін: Ми ж не посварилися з Україною
Путін назвав анексію Криму "вищим ступенем прояву демократії"

Російська та українська влада розійшлися в поглядах, заявив президент РФ, який зібрався на черговий термін.

 
Російський лідер Володимир Путін заявив, що Росія з Україною "не сварилися, а розійшлись у поглядах". Про це він сказав 21 червня в інтерв'ю на телеканалі Россия 1.
 
"По-перше, Крим завжди був нашим, навіть з юридичного погляду", - заявив Путін, назвавши анексію Криму "вищим ступенем прояву демократії".
 
В інтерв'ю у нього запитали, чи варто було сварки такого масштабу те, що РФ "отримала" Крим, при цьому практично "втративши" Україну.
 
За словами президента, Росія не посварилася з Україною. "Ми ж не посварилися з Україною, у нас розійшлися погляди з тими, хто сьогодні перебуває при владі в Україні. А Україна, український народ як був нашим братнім народом, так і залишиться на століття", - заявив він.
 
Путін також допустив, що буде балотуватися на посаду глави держави на новий термін, якщо відповідна поправка до конституції РФ буде прийнята.
 
"Я знаю це з власного досвіду, вже замість нормальної ритмічної роботи на дуже багатьох рівнях влади почнуться пошуки можливих наступників", - сказав він.
 
Раніше ЗМІ писали, що в цьому інтерв'ю Путін засудив Зеленського за слова про Другу світову війну і попередив, що вони можуть зіпсувати відносини між країнами.

Related

Події у світі 722164521512175703

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item