Гороскоп на 24 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 липня 2020 року.
Гороскоп на 24 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні зірки радять Овнам постаратися і виконати все, що від них вимагається — нехай навіть для цього їм доведеться приборкати свій кипучий темперамент чи зрадити якійсь звичці. Обставини самі допоможуть вам, якщо ви прагнете чесно дотримуватися заведених не вами правил, будете виконувати свій обов'язок, дотримуватися службової дисципліни, коритися лікарським, тренерським та іншим приписам.
Телець
Тельцям день обіцяє прояснення любовних, фінансових та інших непорозумінь. Подолання сумнівів зміцнить вашу віру в щасливий фінал історії, допоможе новому сплеску творчості або романтичного натхнення. Якщо ви мрієте провернути авантюру, зірки радять зробити це сьогодні: ви зможете діяти в згоді зі своїми базовими переконаннями і будете позбавлені від особливо підступних пасток.
Близнюки
Сьогодні особиста удача Близнюків обмежена. Якщо потрібен великий успіх або потужне переміщення в довгій історії, доведеться спиратися на зовнішній ресурс або на підготовлений заздалегідь «запасний аеродром». Може знадобитися вміст скарбнички або інший капітал, резервні володіння, підтримка сім'ї. Шанси відвоювати територію або повернути вкладене підвищить корисна звичка тримати в порядку будинок і справи.
Рак
Сьогодні у фаворі у долі комунікабельні, жадібні до знань і шанобливі до авторитетів Раки. Саме їх зірки винагородять за допитливість і товариськість, а також за повагу, виявлену до людей більш сильних, старших і досвідчених. Вдасться повернути покровителя, вчителя, цінного партнера, налагодити зв'язок з юристом чи лікарем, судовою, науковою або духовною інстанцією, закордонним співтовариством.
Лев
Левів цей день спонукає до марнотратства. Щедрість цілком виправдана, якщо ви не кидаєте кошти на вітер, а вкладаєте їх у базові цінності або в очевидно корисні речі, перевірені часом та власним досвідом. Наприклад, в комплекс необхідних ліків або послуг. У цьому разі доречні додаткові витрати. Вдалі оптові закупівлі за знайомою схемою: дрібні збитки покриє довгострокова вигода.
Діва
Сьогодні Діви на вдалій хвилі і легко надолужують згаяне. Мова не лише про виправлення помилок в поточних справах, але і про більш серйозні сюжети з довгою передісторією. Обставини дня допоможуть вам взяти реванш у творчій сфері, любові, навчанні, кар'єрі викладача, в батьківських турботах і зусиллях, а також у професійній галузі, якщо давнє хобі і професія для вас одне і те ж.
Терези
Сьогодні Терезам везе в сферах, не пов'язаних з публічністю і розголосом. Наприклад, у сімейному житті, в закритій частині бізнесу, у сфері особистого здоров'я, побуту або благодійності. Справжній успіх забезпечить значна прихована підтримка, таємний резерв з минулого або незвичайна внутрішня духовна сила. Амбіції вам краще на час заховати. Варто побути вдома або на самоті, якщо ви хворієте.
Скорпіон
Сьогодні головна сила Скорпіонів в приналежності до старого клану, де єдність рядів забезпечена схожістю переконань. Цементувати таку групу може загальний ідейний, науковий або професійний досвід, а також спільне подолання труднощів у минулому. Всередині співтовариства зірки радять віддати перевагу почесному і спокійному ветеранському статусу: роль актуального яскравого лідера «витягнуть» не всі Скорпіони.
Стрілець
Сьогодні зірки перевіряють рівень авторитету, досягнутий Стрільцями — не умоглядний, а практичний. Стрільці, що вповали на теорію і гучні гасла, виявляться не при справах або отримають від людей чисто символічні знаки поваги до себе. Щира повага чекає Стрільців, що підтвердили не лише своє духовне лідерство і моральну силу, але також свою матеріальну або професійну спроможність.
Козоріг
Козорогам день додасть впевненості в собі і в сповідувані цінності, допоможе повернути рейтинг, особистий авторитет і важливі привілеї. У складній ситуації вдасться наростити захисну броню. Допоможуть старі знання і зв'язки з впливовими силами, у тому числі іноземними. Багато Козорогів будуть думати не лише про себе, скористаються правом просувати свої ідеали або представляти інтереси свого клану.
Водолій
Справжній успіх Водоліїв сьогодні прихований від сторонніх очей. Навіть якщо ваші перемоги на виду, їх істинний масштаб і значущість зрозумілі лише для обраних і присвячених (вчителя, лікаря, довіреної особи). Везіння прямо пропорційне складності задачі: чим довше передісторія питання, більші ризики і вищі ставки, тим більше у вас надій на щасливе осяяння, подарунок долі або вдалу знахідку.
Риби
Сьогодні Риби і їх візаві успішно подолають будь-які затримки. Приховані сумніви, дрібні симпатії і антипатії будуть переможені більш важливими обставинами — наприклад, рідкісною спільністю світоглядів або наявністю незавершеного великого партнерського проєкту. Можливий «позитивний пресинг» з боку авторитетних інстанцій, сім'ї або спільних друзів. День вдалий для підтвердження обітниць і домовленостей.

Related

Цікаво 2555852532779650067

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item