Київського бізнесмена вбили на очах у сина - ЗМІ

Київського бізнесмена вбили на очах у сина
Бізнесмен Ігор Плекан

Під Києвом невідомі впритул розстріляли машину з автоматів, хлопчикові наказали бігти, повідомили журналісти.

 
Столичного бізнесмена, віце-президента боксерського клубу Ігоря Плекана розстріляли на очах у семирічного сина в Бориспільському районі Київської області. Про це в четвер, 23 липня, повідомили Факты.ICTV.
 
Відзначається, що 44-річний підприємець їхав у село Артемівка, коли недалеко від залізничного переїзду невідомі вискочили з кущів і почали впритул розстрілювати машину з автоматів.
 
У Плекана потрапили близько чотирьох куль, при цьому він зумів з'їхати з дороги і зателефонувати дружині. Вижити йому не вдалося. Хлопчик залишився неушкодженим, нападники наказали йому бігти, інформують журналісти.
 
За допомогою звернулася дружина бізнесмена, якій місце подій вказав син, котрий зміг врятуватися. Вона також повідомила, що чоловік систематично отримував погрози, проте не надавав їм значення.
 
Раніше в Харківській області чоловік влаштував стрілянину по великій компанії відпочивальників із дітьми, в результаті один потерпілий помер.
 
Як повідомлялося, у травні на Житомирщині біля ставка чоловік розстріляв з рушниці сімох людей, ще одному вдалося врятуватися.

Related

Гаряча новина 3852348161191850468

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item