ПП-2: У води Данії вирушила баржа-трубоукладальник

ПП-2: У води Данії вирушила баржа-трубоукладальник
Трубоукладальник Фортуна

Данія дозволила добудувати газопровід суднами нових типів. Роботи не почнуть до закінчення терміну оскарження рішення.

У води Данії вирушила баржа-трубоукладальник Фортуна, яка може добудувати Північний потік-2, свідчать дані порталів Marine Traffic і Myshiptracking.
За даними Myshiptracking, судно в середу, 8 липня, залишило німецькі води і увійшло в данську частину Балтійського моря. При цьому як пункт призначення зазначений німецький порт Мукран, де зберігаються труби для будівництва Північного потоку-2. Судно вийшло з цього порту ввечері у вівторок.
Нагадаємо, днями Данія дозволила добудувати СП-2 новими суднами. При укладанні російського трубопроводу дозволили використовувати трубоукладальники з якірним позиціонуванням.
Тепер нові судна можна використовувати як окремо, так і в поєднанні з кораблями, оснащеними системою динамічного позиціонування.
Крім Фортуни до добудови можуть залучити трубоукладальник Академік Черський із системою динамічного позиціонування, який також перебуває в Мукрані.
Але будівництво Північного потоку-2 не відновиться, поки не закінчиться термін оскарження рішення данського регулятора. На це дається чотири тижні.

Related

Економіка 9120259247394093767

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item